Näissä aamuissa on ilmiselvästi jotain vikaa. Pojut herää aikalailla joka aamu siinä puoli kaheksan aikaa nykyään. Hetken aikaa kun on heiluttu niin vedetään aamupalaksi maitoa ja hedelmäsosetta. Sen jälkeekin vielä hetki nauretaan ja leikitään. Sitten kun sormia napauttamalla muututaan aurinkoisesta lapsesta perseeseen ammutuks karhuks. Tälläkin hetkellä Lucifer makaa meijän sängyssä ja rutisee siellä. Ei suostu nukkumaan niin olkoon sitten siellä ja kattokoon MTV:tä. Ainakaan se ei huuda tukka putkella. Jospa se sinne kohta tipahtais. Mä aikani yritin makoilla sen vieressä siellä ja saada sen nukkumaan. Välillä huudettiin, sitten otettiin maitoa, sitten lutkutettiin hetki tuttia ja sit sama alusta. Sitten ei enää maitokaan maistunu vaan kaikki valutettiin pitkin poskia. Ja näköjään se huuto on taas alkamassa siellä. Kai se pitää kohta sitteriin hakea ja siinä keinutella uneen. Nää aamut on kyllä nyt pari päivää ollu aika kiukkusia..

No mutta asiasta kukkaruukkuun. Ukon kanssa ollaan tässä pari päivää mietitty, että pitäs varmaan ostaa jotkut matkarattaat. Sellaset yhen istuttavat. Jos mäkin haluan johonkin Jumboon tai johonkin mennä niin yleensä vaihtoehdot on ne, että Ukko jää pojujen kanssa himaan tai sit koko konkkaronkka lähetään. Ja Ukkohan ei kauaa viihdy, en kyllä yleensä minkään (sisään ulos meninki). Ja koska meillä ei ole autoa kun myytiin se vuoden vaihteessa pois, niin kun me kaikki johonkin lähetään niin pitää mennä bussilla. Ei siinäkään muuten mitään, mutta kun on noi tuplahyökkäysvaunut niin jos bussissa on yhetkin vaunut jo valmiiks niin eihän me sinne mahduta. Parhaillaan on vaniltu kolme.neljäkin bussia, että viimeinkin mahutaan. Joten tästä syystä ajateltiin, että hommattais ne matkarattaat ja sillon a) bussiin mahtuminen on helpompaa ja b) voi lähtee yksin toisen pojan kanssa. Vaikka vaan kauppaan. Ja sit mun ei ehkä tarvis Ukkoa raahata mihinkään mammatapaamisiin sun muihin mukaan.. En myöskään kyllä viitti molempia poikiakaan ottaa mukaan, koska kun ne alottaa kuorosodan niin siinä menee puoli kuuroltakin loppu kuulo. Tämä siis on meidän (mun) selitys miks pitää matkarattaat saada. Sit kun niitä ei enää tarvi ni ne voi aina myydä poijes. Ja on ne sit joskus tulevaisuudessakin, kun pojut on tosta kasvannu niin helmpompi ottaa mukaan kun nuo Emmaljungat.

Ekat fillarikin hommasin pojuille eilen.. Vaikka ei niitä tarvitakkaan vasta kun ehkä ens kesänä, jos vielä sillonkaan. Mut jos sadan euron fillarin saa 30 eurolla niin minähän ostan.. Ja vielä 2kpl. Siittä sitten kun pojut kasvaa niin voi alkaa harjotteleen fillarilla kaatumista. Tai niinku äiteensä niin ajetaan rappuset alas ovea päin ja lähetään korjaamaan lohjenneita hampaita. Onneks on tapaturmavakuutus.

Vielä keskiviikon Itis reissuun palaten; Oon kaks päivää miettiny, että mikä pirun järki siinä on, että kun ajaa autolla parkkihalliin, missä on joka puolella tilaa niin pitää ajaa siihen pienimpään rakoon mikä löytyy?? Ja sit vielä sellasella laivalla mikä olis ollu helpointa ja turvallisinta muita autoja ajatellen ajaa sellaseen ruutuu mihin se oikeesti menee heittämällä. No ei, tää URPO oli ajanu siihen kaverin auton ja tolpan väliin hienosti poikittain sen Corolla-laivansa. Jätin kyllä kirjelmän tuulilasiin.. Siinä hallissa meinaan oli ihan muuallakin meijän vieressä tilaa. Tää oli taas niitä hetkiä, että jos se mein auto ois ollu mun oma ja joku vanha kottero niin Corollan kylkeen olis saattanu vahingossa tulla lommo. Tai mitä jos mul ois olla muksut turvakaukalossa mukana? En olis muuten siinä mahtunu niitä laittamaan sinne takapenkille, kun ite en ees mahtunu meneen apparin paikalle ilman, että kaveri ensin siirsi sen auton. Autokoulu nelivuotiseks, perkele.

Näinkin iloisiin tunnelmiin lopetan tän aamuset muminat. Katotaan tuleeko päivän aikana lisää mumistavaa.

 

-Morki