Onpas hetki vierähtäny kun on viimeks kirjottanu. Nää päivät kulkee niin hirveetä vauhtia etten meinaa muistaa puoliakaan siitä mitä pitäs tehdä. Loppuu päivät kesken.

Pyykkiäkin oon pessy vissiin kolme päivää taas. Päivällä saattaisin saada kyllä koneen päälle, mutta ei oikein meinaa aina löytyä aikaa laittaan niitä pyykkejä kuivamaan. Pojut on niin pirun huomionkipeitä. :)

Viikonloppuna pojut oli hoidossa. Meitin piti saada Ukon kanssa nukkua yö kunnolla, mutta sehän ei sitten mennykkään ihan niiku leffoissa. Käytiin siis kapakissa käymässä. Omapahan oli moka. Hauskaa kyllä oli, sitä ei voi kieltää! :) Eikä onneks tullu ees kovin kummosta kankkusta. Onneks. Illalla sitten mentiin poikia hakemaan ja samalla saunottiin. Pojutkin oli jo toista kertaa saunassa! :) Eikä mitään mutinoita, taisivat viihtyä. Varsinkin kun molemmilla on ollu pientä flunssanpoikasta niin saatiin vähän sitä limaa nokasta ulos kun istuttiin saunanlämmössä. :) Oon myös tehny niin, että laitan suihkun huutaan kuumaa vettä hetkeks ja sit meen pojujen kanssa istumaan sinne höyryihin. Sillä oon saanu välillä helpotettua niiden oloa. Nyt alkaa onneks olemaan jo parempaan suuntaan päin ton flunssan kanssa.

Olin muuten pitkästä aikaa sellasessa saunassa mihin piti vesi ite kantaa. Varmaan kymmenen vuotta sitten viimeks ollu moisessa saunassa. Ois ollu vielä ihanampaa jos se vesi ois kannettu järvestä sinne saunaan! Harmi kun ei ollu järvee vieressä..

Viime viikolla oli neuvolakin. Ei menny ihan vielä pojuilla 8kg rikki. Reilu sata grammaa jäi vajaaks. Ruuan oon nyt rytmittäny 5 kertaan päivässä; aamulla hedelmäsose + maitoa, aamupäivällä kasvisliha/kanasose + maitoa, päivällä velliä, iltapäivällä kasvisliha/kanasose + maitoa ja illalla puuroa. Yöllä jos pojut heräilee niin annetaan velliä. 
Yhessä vaiheessa pojut heräs vaan kerran yös, mutta nyt jonkun aikaa ne on alkanu taas heräilemään useemmin. Onko johtunu tosta tulevasta lenssusta vai oisko taas hampaita tulossa. Neuvolassa terkka kyllä kokeili pojujen ikeniä ja sano et on pikkasen turvoksissa. Ja olin kattovinani, että Luciferillä siellä jo pikkasen hammas kuultais läpi. Voi toki olla, että katoin väärinkin.

Sain neuvolasta myös sen Champix reseptin. Nyt ootellaan, että Ukolle tulee liksa niin pääsen hakemaan ne. Jee, sit tää syöpäkääryleiden veto loppuu. 

Nyt oon saanu pojut nukkumaan päivälläkin yhet 2-3h unet. Parvekkeelle raahasin yhet tooooosi vanhat vaunut ja sit yhet matkarattaat. Siellä ne suostuu koijaan pari timmaa. Saa ees hetken rauhan päivällä. Harmittaa vaan kun ei voi ite sillä välin mennä lepäämään, kun en luota itteeni niin paljon, että vaikka nukkuisinkin sohvalla ja partsin ovi auki, että kuulisin unessa jos pojut alkaa huutaan. Parempi nukkuu ne päikkärit sitten kun Ukko on tullu himaan.

Junnukin on tän viikkoo ollu meillä. Sunnuntaina taitaa mennä kotiin. Onneks Junnu on jo niin iso, että ei tarvii päivällä muuten huolehtia kun, että onko läksyjä ja syö kun on nälkä. Sit se tossa saattaa istua mun kanssa kattoos telkkaria tai leikkii pojujen kanssa. Siitä on kyllä tosi paljon apuakin.

Sain muuten pitkästä aikaa oikeen kirjeen. Siis postissa. En varmaan muuten ois saanu, mutta se keltä se tuli on paikassa, jossa internettiä ei saa käyttää. Eikä se varmaan osaiskaan. Nyt mun pitäs saada aikaseks rustaa sille takas kirje. Oon sitäkin jo kolme päivää kirjottanu.. Tuntuu vaan ettei taas saa mitään aikaseks. Heti kun saa sen oman ajan niin tulee aina nollattua koko pää ja vaan surffailtua netissä. Tuonkin ajan vois käyttää järkevämmin.

Nyt on pakko alkaa suunnitteleen nukkumaan menemistä.

Viikonloppuna ajattelin lähtee taas kuvailemaan, tuun sit jakaan otoksia taas teijän kanssa. :)

 

-Morki