Pojat on viimeinkin parantuneet. Eilen sitten päästin jo kolmen viikon tauon jälkeen värikylpyynkin. HURRAA! Ens viikolla on viiminen kerta sitäkin huvia. Täytyy kattoo mihin sitä sitten syksyllä kykenee kun itekkin on töissä.

Nyt kun pojut on parantuneet kaikista keuhkotaudeista ja korvatulehduksista, niin Luciferille on iskeny sellanen erityisen mukava eroahdistus tai jotain. Sen pitäs yli puolet päivästä saada istua mun sylissä. Noh, on hiukka hankalaa kun tossa on toinenkin huomiota vaativa lapsi. Onneks Lucifer välillä malttaa olla leikkimässäkin veljensä kanssa. Mielenkiinnolla odotan sitä töihin lähtöä, että millasta se sitten on. Toisaalta noi pojat on aina aika ajoin olleet sellasia, että kun mä en ole paikalla niin ne on ihan kiltisti, mutta heti kun mä tuun ovesta sisään niin alkaa huuto. Onneks mun lapsen vahdilla on kunnon hermot jos noi päättääkin pitää jotain kuorosotaa täällä.

Uus villitys meillä on kiljuminen. Pojat istuu lattialla tai syöttötuoleissa vastakkain ja kiljuu vuorotellen. Ja sitten perään nauretaan. Tai sitten vatkataan päällä niin maan perkuleesti ja perään nauretaan. Taputus on nykyään suuressa suosiossa nyt kun sekin on opittu. Heiluttamistakin harjotellaan aina välillä.

Mielenkiinnolla odotan sitä kun pojat lähtee kävelemään.. Sit mä oon varmaan kusessa täällä. :D :D Ne saa nyt jo niin paljon tuhoa aikaseks täällä, että en edes uskolla miettiä mitä tapahtuu sitten ko ne kävelee.

Sanoja herroilta ei tuu vieläkään. Tosin ei niillä mikään kiirekkään ole. Omalla kielellään ne höpöttelee hyvinkin paljon. Hauskan kuulosta kun ne on menossa nukkumaan ja sit ne saattaa pitkän aikaa jutella toisilleen tuolla huoneessa. :D :D Sit jossain vaiheessa hiljenee ja herrat on unten mailla.

Ei oo enää kun kuukaus niin herrat täyttää jo vuoden. Tää vuosi on menny aivan järjetöntä vauhtia. Musta tuntuu ku oisin vasta kolme kuukautta sitten ollu synnyttämässä poikia.. mut johan siitä on vuosi. Isoja poikia on jo. Prinsessa haaveet saa nyt jäädä hetkeks ton Junnun muuton vuoks. Pitää ainakin siihen asti ootella, että saadaan isompi asunto, sitten voin jatkaa prinsessan kinuumista. :D :D

Tää lähtee tarjoomaan pojulle tuttia ja meen nauttimaan raitista ilmaa filtterin läpi.
PItää koittaa joku päivä lähteä taas valokuvailemaankin.

Hauskaa illan jatkoa kaikille! :)

-Morki