Käytiin perjantaina kaverin kanssa Keravalla kenkäkaupassa. Keravalla siks koska tiesin siellä olevan kengät mitkä halusin ja Vantaan myymälässä ei ollu mulle oikeeta kokoa. Eli siis Keravalle hakemaan niitä. :D Ja sainkin ne.

Menomatka meni vallan mainiosti, ei mitään ongelmia. Paitsi ne edessä olijat, jotka ajaa motarilla 80km/h selkeelläkin säällä. Mutta niistä pääsee ohi.
Mutta sitten piti ajaa takasinkin. No sekin menu suht moitteettomasti. Aattelin ovelana, että ajan Koivukylän liittymästä alas, kun tiesin, että siitäkin jostain pääsee meille helposti, mutta en ollu varma mistä. Ajattelin sitten, että kun kerta on aikaa niin tutkitaan. Noh, ajoin Lahdentieltä ramppia alas ja käännyin vasemmalla. (Eka virhe tuli tässä, ois pitäny kääntyy oikeelle. :D) Noh, sit tiesin, kummalle puolelle tietä se risteys, mistä pitäs kääntyy niin sijottuu. Eli eikun tutkimaan oikeeta puolta, että mistä se kääntyy. No, tuli risteys, kävin kaikki liikennemerkit ympärillä läpi ja mietin vielä ääneen, että onkohan se toi ja saako tonne ajaa.. Kaverikin totes, että ei missään oo merkkiä, että se olis kielletty ajosuunta tai, että sinne ei sais kääntyä. No sinne siis!! Muuten hyvä, mutta oli rampilla, mikä menee moottoritielle ja se oli vielä vastaantulijoiden puoli!!!!! Ei muuta kun ukemia heittämään ja s**tanan nopeesti pois sieltä! Siis ei mitään merkkejä siitä, että se olis moottoritienramppi tai, että sinne ei sais kääntyä!!! Kuinkahan moni sinnekkin on suhannu!!!?? Vähän on varmaan takana tulijat ja VASTAANTULIJAT nauraneet, että tuolla ei voi olla ku akka ratissa! Mutta kyllä mä tein maailman nopeimman ukeminkin siinä pikku rampilla! :D :D

Mua vaan nauratti toi koko tilanne. Mun pitäs varmaan laittaa johonkin viestiä, että siellä on tollanen paikka, että tekisivät sille jotain.

Sit pojuista. A alkaa paranemaan pikku hiljaa ja perjantaina herra Luciferille nousi 39 asteen kuume. Toivottavasti ei kovin kauaa kestä. Pitää ens viikolla mennä herran kanssa lekuriin jos ei ala paranemaan. Suunnittelin, että meen suoraan illalla Jorviin päivystykseen, siellä ne varmaan ainakin tekeekin sit jotain, ja ottaa vastaankin, toisin kuin Tikkurilan Terveyasemalla. En taida enää ees yrittää sinne. Tai sit voisin joku iltapäivä huvikseen mennä yksin jonottamaan sinne sairaanhoitajalle ja kun se kysyy, että mikä vaivaa niin vastaan, että ei mikään kun tulin käymään täällä, että saan meidän perheelle omalääkärin, kun muulla keinolla sitä ei kuulemma saa. Ois ihan oikein niille siellä. Pitäskin muuten laittaa kaupungille taas sähköpostia. Tosin ei ne oo aiemminkaan mulle enää vastanneet. Taitaa meikäläisen postit mennä suoraan sinne roskaposti kansioon. Jos mä vielä muutan niin se on varma asia, että en enää Vantaalle muuta. Mä muutan Helsingin puolelle. PISTE!

Eilen käytiin kaverin kanssa räpsimässä valokuvia. Voisinkin ehkä muutaman tähänkin laittaa, mikäli sieltä löytyy jotain julkaisu kelposta. Näissä kuvissa testailin aukon asetuksia pelkästään.







Maisemat ala Kuusijärvi. :)

Nyt kahvia napaan ja siskon kanssa juoruumista!

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!

-Morki