Pitkästä aikaa. Kiirettä on pitänyt, kun on sisko ollut poikansa kanssa viime lauantaista asti meillä kyläilemässä.
Tohinaa on riittäny ja paljon. Sunnuntaina käytiin korkeasaaressa.. Siskonpoika oli niin innoissaan isoista kissoista! Se murisi ja nauku niille. :) Pojutkin oli koko reissun ajan ihan kiltisti. Arkisin me ei oikein mihinkään liikkumaan päästy tuon lapsikatraan kanssa. Tästä meiltä kuitenkin joka paikkaan matkaa on vähintään 3km.. Ja bussiin ei oltais mahuttu kaksien rattaiden kanssa, kun mulla on noi tuplat. Iltasin sitten siskon ja pojan kanssa käytiin kirppareilla ja kyläilemässä ja mies jäi pojujen kanssa kotiin.... Kaikki kun ei autoonkaan mahduta.
Siskonpoika kävi välillä poikia kiusaamassa myös. Välillä torpittiin ja välillä läpsittiin. Välillä kiusattiin tätiä ja välillä äitiä. Tosin ei nuo meitinkään pojat koko viikkona oo mitään herran enkeileitä olleet. Onneks maanantaina pääsee töihin lomalle. :D :D Huomenna vien siskon ja pojun juna-asemalla ja matkalle kotiin. Voi olla aika outoa kun sisko ei ookkaan täällä enää.

Sitten buzzauksesta.

Eli sain itelleni buzzattavaksi Casa di Mama pitsoja sekä Nesteln Jogolino mannavanukkaita kaksosille.

Casa di Mamoista sen verran, että täytettä olisi saanut olla enemmän ja pitsa koot isompia. Maku oli hyvä, joskin hiukan tulinen meikäläisen makuun. Mutta hyvin maistu illan aikana sekä mulle, miehelle, siskolle ja äitille.

Jogolinot tuntuu ainakin meitin kaksosille maistuvan. Ja siskon pojallekkin maistui. Ens yönä nähdään kuinka täyttävää tavara on kun pojat sai Jogolinoa ja hedelmäsosetta iltapalaksi. Toivotaan, että maistuu. Täytyy vielä kavereille antaa pari näytepakettia. :) :)

Laitan loppuun vielä lisää informaatiota tuosta Buzzadorista.

Sitten kemuihin.

Tänään siis vietettiin poikien 1-vuotis synttäreitä. Aatella, ne on jo yhden vanhoja!! Huomenna vasta on virallinen syntymäpäivä.
Tänään oonkin sitten miettiny, että miten vuoden takainen päivä oikein kulki.
Vuosi sitten aamulla kello kahdeksan mä kirjauduin Kätilöopistolle sisään.. Ja siitä se riemu sitten sitten repes. Lopputuloksena yöllä Herra A eli Leevais syntyi 0:59 ja Herra B hätäsektiolla 1:27.
Pääsiäinen siis vietettiin Kättärillä. Pojut syntyi pitkänäperjantaina, eli sekin on jonkin moinen merkkipaalu heillä. :)

Synttärilahjaks pojut sai vaikka ja mitä. Tuli Plaston hiekkaleluja ja traktoreita, kesävaatteita, potkumopo ja rahhoo tilille. Potkumopo onkin varsin hieno! On oikein audi! Siskonpoika tais kyllä tänään nauttia enemmän potkumopon riemuista kun pojut ite! :D :D Mutta kyllä oli kaksosilla hymyt korviin asti kun sillä vähän ajeltiin. :D

Porukkaa oli paikalla vaikka kuin paljon. Ens vuonna pitää olla fiksumpi ja porrastaa noi vierailut, niin ei oo torppa täynnä samalla hetkellä. Tosin kaikki kummisedät oli poissa... eli miinus kolme. :D Viis muuta kummia oli kyllä paikalla. Kakkukin riitti ihan loistavasti. Ja hieno olikin! :D

Alla kuva kakusta.



Alla vielä lisäinfoa Buzzadorista:

Olen rekisteröitynyt buzzadoriksi sivulla

www.buzzador.com

ja ehdotan, että sinäkin teet samoin!

Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja.

Buzzadorina pääset testailemaan erilaisia tuotteita. Tuotteet voivat olla kodinkoneista elintarvikkeisiin ja ihan mitä tahansa.

Mihinkään kampanjaan ei ole pakko osallistua. Voit itse päättää mihin kampanjaan haluat ilmoittautua mukaan.

Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.

Kun saamme sinulle sopivan kampanjan, saat viestin siitä sähköpostitse.

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on morkai):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=morkai>

Jos haluat tietää enemmän ennen kuin päätät rekisteröityä, klikkaa alla olevasta linkistä:
http://www.buzzador.com?refstr=morkai&lang=FI

Ainoa pikkuinen pyyntöni on, että jos ja kun rekisteröidytte Buzzadoriksi, niin ilmoittaisitte minu värvääjäksi. Kun värväätte itse paljon ihmisiä mukaan, niin mahdollisuutenne päästä kampanjoihin mukaan paranee. :) Minun Buzzador nimimerkkini on morkai, ilmoitathan se rekisteröityessäsi! Kiitos! :)


Terveisin,
Morki