Kummastakos alottais?
Alotetaan Buzzauksesta.

Eli sain buzzattavaksi Oral-B:n trizone 500 sähköhammasharjan. Ihan loisto keksintö. Olin haaveillu sähköhammasharjasta jo pitkän aikaa, mutta niillä tuntuu olevan aika kovat hinnat hammasharjaks. Noh, nyt tuli sitten tällanen buudeal ja sain tuon hammasharjan 19eurolla testattavaks. Ja oon kyllä niiiiiiiiiiin tyytyväinen. Toi on niin loistava kun se kertoo millon hampaita on harjattu tarpeeksi. Mä oon pitkän aikaa miettiny, että miten mun pitäs tietää millon hampaita on harjattu se suositeltu 2min.. pitäskö olla sekuntikello mukana vessassa? Tai laskee sekunteja ite? No ei ainakaan enää tarvii kun tuo kertoo aina millon on tarpeeks harjattu. :D :D
Ja hampaat tuntuu jotenkin paljon puhtaammalta siihen verrattuna, että harjaisin ne norppi harjalla.

Niille ketä ei vielä oo tietosia buzzadorista, niin se on sellainen

Buzzadoriksi voi rekisteröityä alla olevan linkin kautta

www.buzzador.com
 

Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja.
Toisinaan (noin 1-2 kertaa kuukaudessa) tulee myös maksullisia kampanjoita joista voit lukea lisää alla olevan linkin kautta:

http://www.buzzador.com/fi/page/buzzadordeals

Buzzadorina pääset testailemaan erilaisia tuotteita. Tuotteet voivat olla kodinkoneista elintarvikkeisiin ja ihan mitä tahansa.

Mihinkään kampanjaan ei ole pakko osallistua. Saa itse päättää osallistumisestasi. (kaikki eivät esim. halua osallistua maksullisiin kampanjoihin.)

Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.

Kun löytyy sinulle sopivan kampanja, saat viestin siitä sähköpostitse.

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on morkai):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=morkai>

Jos haluat tietää enemmän ennen kuin päätät rekisteröityä, klikkaa alla olevasta linkistä:
http://www.buzzador.com?refstr=morkai&lang=FI

Ainoa pikkuinen pyyntöni on, että jos ja kun rekisteröidytte Buzzadoriksi, niin ilmoittaisitte minut värvääjäksi. Kun värväätte itse paljon ihmisiä mukaan, niin mahdollisuutenne päästä kampanjoihin mukaan paranee. :) Minun Buzzador nimimerkkini on morkai, ilmoitathan se rekisteröityessäsi! Kiitos! :)

Sitten siihen tehosydämeen.
Eli ostin eilen nettitutun kautta tällaisen Energetix Tehosydämen. Tehosydän on magneettinen koru, jonka pitäisi auttaa erilaisiin kiputiloihin. Itse sitä testailen juuri tuolla niska-hartia seudulla, koska työn ja lasten takia hartiat ja niska ovat usein jumissa ja kipeinä. Eilen illalla aloitin tämän testin ja tämä myyja sanoi minulle, että vaikutus tällä voi alkaa hyvinkin nopeasti tai vasta muutaman päivän tai viikonkin päästä. Testiaikaa nyt on onneks ainakin se pari viikkoa. 
Idea tässä sydämessä on se, että se laittaa punasolut liikkeelle, joka tietty parantaa verenkiertoa.
Näitä tuotteita on paljon erilaisia: kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia jne jne jne. Tehosydän näistä on voimakkain.
Alla linkki mistä löytyy tietoa tuosta tehosydämesta:

http://www.energetix-wellness.com/fi/product/Bestselleri-niskalle%2C-sel%C3%A4lle-ja-nivelille/Magneettinen-Power-syd%C3%A4n-kupari

Itselläni on juuri tuo missä toinen puoli on kuparia, jolloin sillä pitäisi olla myös tulehduksia helpottava vaikutus.
Toivon tosiaan, että tämä toimii, sillä niska ja hartia seutu kun on kiukutellut jos monen monta vuotta ja hierojallekkaan ei ole aina aikaa mennä. Hintakaan tässä ei ollut paha, 39€.

Palailen tuossa jonkun tovin päästä tulen kertomaan lisää!!! Ensin testaillaan pari päivää! :)

-Morki