Olo on edelleen aika karmaseva. Tuntuu, että keuhkon palaset lentelee kun yskin ja nokka on edelleen tukkeessa.
Lämpö on sahaillu koko päivän, ihan kuumeeseen asti ei oo kuitenkaan noussu. Onneksi.

Kaveri oli tänään auttamassa mua poikien hoidossa kun Ukko oli duunissa. Tulee onneksi vielä huomennakin jeesaamaan. Perjantaina ehkä pärjään sitten jo itekseni.

Ukko alkaa olemaan jo nyt kypsä tohon työpaikkaansa. Ensinnäkään ne ei oo ees viel tehny työsopimusta ja Ukko on jo viikon verran ollu siellä.. Ihme touhua. Ja ikinä en oo vielä kuullu tietokonehuollosta, jossa ei tiedetä perusohjelmia tietokoneiden ongelmien diagnosointiin, esim. PC-check. Ja moni muukin homma siellä tuntuu kusevan, mutta en taida niistä uskoltaa mainita..
Sanoinkin Ukolle, että jos siellä nyt jo kasvaa slerba otsaan niin kannattaako siellä sitten kovin kauaa jatkaa. Ei sekään oo loppupeleissä hyvä jos tulee kettuuntuneena töistä kotiin ja sit täällä saattaa olla kaks kärttystä lasta ja kärttysempi vaimo. No, Ukko tekee niinku parhaaks näkee.

Vähän meinaa ramasta. Vaikkakin sain päivälläkin pienet torkut otettua. Suihkussakin pitäs käydä. Oikeestaan olis pakko käydä tai nää hiukset liimaantuu mun naamaan kiinni. Aamulla en kuitenkaan ehdi suihkuun ennekun Ukko lähtee töihin.

Nyt on pakko alkaa suunnitteleen sitä suihkua ja vaakatasoa.  Kirjottelen paremmin sitten kun nuppi taas toimii kunnolla (onko se joskus toiminu?)

 

-Morki