Sain Hopottajilta hopotettavaksi Muksu puuroja.

Meillä on monen iltana tapeltu puurojen syömisen kanssa, kun pojille ei meinaa mikään maistua.
Normi puurot ei oo maistunu herran aikoihin. Välillä niitä oon kokeillu antaa ja laittaa jopa hienommakskin sauvarilla, mutta kun ei maistu niin ei maistu. Kaupasta ostetuista jauhepuuroista ei meinaa maistua mikään muu kuin täysjyväpuuro. Aika turhauttavaa.

Mutta nyt kun sain hopotettavaksi noita muksun puuroja, jotka on tetrassa, niin johan ainakin eilen puuro maistu. Aika iso satsi oli kun kaksi tetraa laitoin yhelle lautaselle (poikiakin kun on kaksi syömässä), mutta melkein kaikki meni. :) Ja pojat nukku suht hyvin viime yön. Eli ainakin olivat kylläisiä aamuun asti.
Eilen kokeiltiin omena-kaurapuuroa. Eli se ainkin toimii. Tänään kokeillaan jotain muuta. Ja jos hyvin maistuu, niin sittenhän noita voisikin jatkossa ostaa pojille, että edes jotain puuroa suostuvat syömään.

Yksi asia tuossa omena-kaurapuurossa ainakin harmitti. Se on niin kamalan hienoa koostumukseltaan. Kuitenkin ikäsuositus on +8kk ja silloinhan syödään jo vähän karkeampaa ruokaa. Mielestäni tuohon voisi sitä karkeutta vähän lisätä. Toisaalta taas meilläkin pojat on kolmatta viikkoa kipeänä, että ei oo oikein noi paakkuset ruuat maistunu, niin siinä mielessä taas ihan hyvä, että on hienompaa koostumukseltaan.



Mutta näin ekan testin jälkeen suosittelen ainakin kokeilemaan ko. puuroa. Katellaan viikonlopun jälkeen muitakin makuja kun on niitä testailtu! :)

-Morki