Joo, kävin kyläilemässä viime perjantaina moisilla messuilla. Ei ollu turha reissu se. Ostin meinaan itelleni kuivausrummun, mistä olen haaveillu varmaan kolme vuotta. Meillä kun noita lakanoita ei ihan hirveesti oo, niin voi sitten kuluttaa yhet loppuun ja sit ostaa uudet. Nyt kyse siis aluslakanoista.. Pussilakanoita ja tyynyliinoja meillä riittää kun vanhasta duunista niitä raahasin meille.

No, eilen sitten pesinkin neljä koneellista pyykkiä. Moisen määrän oon päivässä pessy viimeks sillon kun muutettiin tänne ja sit kun oon noita muksujen vaatteita pessy kun on niitä saanu. Tosin muksujen vaatteiden kohalla ei tainnu ihan yhtä montaa koneellista mennä. Ripustaminen oli sitäkin veemäisempää. Eipä tarvi välttis enää sitäkään tehdä. :) Tosin kaikkia vaatteitahan ei suositella kuivattavaks kuivausrummussa.

Ainoo ongelma minkä toi kuivausrumpu aiheuttaa, on se, että mun pyykkikone on niin vanhaa kaliiberia (4 vuotta vanha), että sitä kuivausrumpua ei meinaa saada mitenkään järkevästi asennettua siihen päälle. Koko ja kaikki kyllä tästää, mutta siihen ei oo sopivaa asennussarjaa. Tai ainakaan Expertillä ei ollu. No minä sitten soitin Samsungille ja kysyin, että onko siihen saatavilla. Vastaus oli, että on joo, mut se pitää hakee joko tosta tai tosta puljusta. Eli siis kaks vaihtoehtoa mistä ne on saatavilla. Nimiä nyt en viitti mainita.. Noh, soitin ekaan puljuun. Siellä nuorehko kundi vastaa puhelimeen ja selvittelee asiaa. Joo pitäs olla saatavilla. Ainoo mikä mua tossa hommassa jäi häiritseen on se, että se kundi ei missään vaiheessa halunnu niden koneiden mallinumeroa, jotta se oikeesti tietäs mistä koneista on kyse. Samsungilla ne otti mallinmerot multa ja sieltä siis tosiaan teknikko sanoi, että on saatavilla, mutta on varmaan tilausosia, että suoraan hyllyssä ei ole. Noh, tää kundi sit täs puljus mihin soitin niin käski olla yhteydessä siihen toiseen puljuun. (Tuleepa sekavaa tekstiä) No ei mitänän, kysyin vielä, että onkohan niitä osia siellä hyllyssä, kun haluisin ton kuivarin pois tosta eteisen käytävältä. Juu pitäs olla, oli vastaus. 

Aloin sitten metsästään itelleni kyytiä Otaniemeen kun se pulju menee neljältä kiinni ja Ukkohan oli tietty duunissa. No en saa kyytiä ja soitin sit Ukolle, et kerkeiskö se millään käymään siellä. Onneks Ukolla oli keikka Espooseen päin niin kävi samalla sit täs puljussa. Otin vielä varmudeks kuvat tosta pesukoneen takaa, että varmasti tulis oikee väliasennussarja. Laitoin ne kuvat Ukolle sähköpostin ja lisäsin siihen vielä noiden koneiden mallinumerot. 
Noh, Ukko menee puljuun ja esittää asiansa. Tuomio: Näitä osia ei välttämättä ole enää saatavilla. Mutta tutkin asiaa ja palaan sitten, saanko yhteystiedot.. Joo, no niiden piti jo eilen palata asiaan ja mitään ei kuulu. Ukko saa tänään soittaa sinne kysyä onko sitä asennussarjaa saatavilla. 

No minä sitten niiiiiin halusin kokeilla mun uutta kuivausrumpua ja löin sen naulakon alle kiinni. Hienosti toimii.

Mut ois se silti kiva saada sinne mihin se kuuluukin. Kerppele.

Ainakin se toimii. Jotain positiivista.

En muuten sit päässy viikonloppuna kuvaileen. Koko viikonloppu vaan lennettiin suunnasta toiseen ja lauantai-iltana Ukollekkin tuli ilmotus, että sunnuntaina Lohjalle töihin. No se siitä sitten..muksjen kanssa on aika ikävä lähtee kuvailemaan, kun kärryjen kanssa ei ihan joka paikkaan pääse. Jospa tässä viikolla joku ilta pääsin meneen.

Lucifer näköjään veti taas sissiunet. Pitää varmaan lähtee leikkimään sen kanssa.

Päivän jatkoja kaikille! :)

 

-Morki