Oli tosi kiva viikonloppu. Kivempi kun pitkiin aikoihin.

Perjantaina tuli mun vanha koulu kaveri kotikunnalta meille kyläileen.
Olin tietty antanu kaverille tarkat ajo-ohjeet meill.. on se ennenkin meillä käyny. Noh, tää kaveri sit ilmotti kun lähti ajeleen meille päin ja katoin sitten kelloa ja laskeskelin mihin aikaan kaverin pitäs meillä olla. Oli pari tuntia kulunu siitä kun kaveri pisti viestin, että on nyt lähteny ajeleen meille. Kattelin kelloa ja meitin, että ihan just soitan sille, että mihin se on eksyny. No ei mee kun minuutti, kun kaveri soitti, että mikäs se teitin liittymä nyt sit oli, että ajatuksissani ajoin Veromieheen. Neuvoin sitten oikeen liittymän ja ei menny kauaa kun kaveri viimeinkin saapu meille. :)

Ilta suunnitelmat oli tehty jo aiemmin. Paikallisissa räkälöissä kyläily ja grillillä käynti siis suunnitelmissa. Toinen kaveri myös liitty illalla kapakin puolella meitin seuraan. Tällä kertaa en sentäs heilunu puoli viiteen asti.. :) Kaverilla oli vissiin yks elämänsä krapuloista.

Lauantaina sitten kaveri odotteli, että olo kohenee jotta voi lähtee takasin kotio. Ukko sitten sai älynväläyksen ja keksi, että mekin voitas lähtee Padasjoelle. Sinne siis. Äitille me ei tietty ilmotettu mitään. :) Äiti olikin nukkumassa kun sinne sitten viimeinkin saavuttiin. Mentiin minä ja Leevais herättään, sai äitee pienen sätkyn! :D Mut oli ilonen kun sinne mentiin. Ukko sai sitten siellä nauttia olutta mun veljen kanssa. Kapakki reissuhan siitäkin tuli. :) Jouduin häätään Ukon nukkumaan keittiön lattialle, ettei yöllä pidä muksuja hereillä kun kuorsaa niin kovaa. :) Mutta ilmeisesti Ukolla oli ollu hauskaa veljen kanssa. Ihme kyllä sille ei ees ollu hirveetä kankkusta.

Tänään sitten saavuttiin takasin kotio. Pari tuntia sitten. Ite otin tänään vielä äiteen luona päikkärit. Sain vissiin flunssan jälkitautina poskiontelontulehduksen. Se on siis huomenna lääkäri reissu. Mikäli saan sinne ajan. Mun naaman oikee puoli tuntuu siltä kun mua ois lyöty. Ihan sika kipee. Ja jos kumarran, niin tuntuu siltä, että mun pää räjähtää. Jospa tosiaan huomenna sai sen lekuri ajan niin ehkä sitten saisin jotkun antibiootitkin tähän tautiin. Poski on ihan täynnä räkää ja mihinkään se ei sieltä liiku. Muuten mulla kyllä on ihan hyvä olo. Onneks. Alkaa apukädet olla lopussa jos mä tässä vielä kipeeks pamahda uudestaan. Ei oo ku yks kaveri joka vois jeesaa ja sillä olis päivisinkin aikaa, mutta se on itekkin tällä hetkellä sairas, niin en halua rasittaa sitä..Vaikkakaan kyse ei mistään tarttuvasta ole, mutta ei se välttis jaksa muksuja hoitaa kun on itelläkin vähän kehno olo.

Kysyin muuten neuvolasta sitä Champix-reseptiä. Ens viikolla pitäs tipahtaa postiluukusta. Jes, nyt se sitten oikeesti loppuu. Vielä pari viikkoa ja sit se loppuu.. Sitten alan laittaa rahaa talteen jos vuoden päästä suunnilleen pääsis Ukon kanssa ulkomailla pyörähtämään. :) Pojut saa tulla mukaan sit kun ovat vähän vanhempia! :)

Nyt tää alkaa katteleen BB Talk Showta ja syömään..

 

-Morki