Viimeinkin sain haettua nuo jogurtit ja rahkat kaupasta. Valitettavasti meitin kaupasta en tuota maitojuomaa löytänyt, joten se jäi ostamatta. Tosin en muutenkaan ole mikään maitojuomien ystävä, joten..

Oon saanut pari kaveriakin maistamaan noita rahkoja ja jogurtteja. Myös mieheni ja hänen poikasta niitä ovat syöneet.

Koostumuksesta sen verran ainakin, että kerrankin jogurtti on sellasta mikä pysyy lusikassa eikä heti valu pois!
Kaverit eivät kummemmin koostumuksesta ole mitään sanonut, mutta mausta ovat sanoneet, että on aika "karvas". Ei liikaa, mutta se paistaa sieltä läpi. Itse olen myös samaa mieltä asiasta. Se ei kuitenkaan pilaa jogurtteja eikä rahkoja.

Maut ovat hyviä. Ei ollenkaan liian makeita niinkuin rahkat ja jogurtit yleensä ovat. Maustamaton on hyvä vaihtoehto jos haluaa itse maustaa, voi sitten lisätä makeuttakin itse jos siltä tuntuu.

Itse olen käyttänyt ProFeelia töissä. Syön yleensä aamupalan töissä ja näitä on hyvä kuljettaa mukana. Sopii hyvin yhteen aamupuuron kanssa. :) Välillä myös kotiin tullessani syön nopeasti kaapista yhden jogurtin tai rahkan. Mieheni ja hänen poikansa ovat myös syöneet näitä välipalana päivällä.

Sen verran on ko. tuotteista hyvää sanottavaa, että varmasti tulen jatkossakin ostamaan näitä.
Aloitin juuri kulkemaan töihin pyörällä, joten sopivaan saumaan tuli tämä buzzaus. Voi olla, että jos en olisi päässyt buzzaamaan näitä tuotteita, niin en olisi edes ostanut niitä kaupasta. Mutta nyt olen kokeillut näitä ja tiedän, että nämä ovat sopivan maukkaita välipalaksi ja aamupalaksi. Ei harmita ollenkaan!

Toivottavasti makuja tulee jossain vaiheessa lisää. Tällä hetkellä makuvaihtoehto ovat aika pienet ja se vähän harmittaa.

Tällaiset ovat tuntemukseni ProFeel kokeilun jälkeen. Suosittelen myös muille ko. tuotteita kokeiltavaksi. :) :)

-Morki