Meillä on toinen pojista vaihteeks kipeenä. Tänään illalla mennään poikien kanssa lekuriin kaks viikkoa jatkuneen yskän takia.
Kamala yskä, mutta muuten ovat virkeitä. Paitsi Leevaissilla oli eilen 38 astetta lämpöä, mutta ei sekään menoa haitannut.
Tarhan alottamisen jälkeen tota sairastelua on niinku ihan kokoajan. Ne sanoo, että eka vuosi on pahin, että toivossa on hyvä elää, että tää helpottais kohta. Luojan kiitos oksennustauti ei oo meille vielä tullut. *kopkopkop*!!! Mun tuurilla sit kun toi purjotauti tulee, niin se on meillä kaikilla samaan aika. Hyi yök. 

Tää aamu ei ollu mulle mikään paras aamu. Lähdin aamulla poikien kanssa terkkaan lekuripäivystykseen tuon yskimisen takia. Ensin meillä ei ollu hissi käytössä, kun sitä huolleettin. Huoltaja sit huuteli sieltä, että onko pakko päästä hissillä. Vastasin sille, että joo ellet halua tulla kantamaan kaksosten vaunuja rappusia pitkin. Se sit ystävällisesti laitto hissin hetkeks toimintaan, että pääsin alas poikien kanssa. 
Terkassa olin sitten kaks tuntia ja kun lääkäriä ei näykynyt ja pojat alko oleen nälkäsiä ja kiukkusia niin lähdettiin pois sieltä. Varasin sitten illaksi ajan yksityiselle lääkärille. Sinne ainakin pääsee.
Terkan jälkeen käytiin äkkiä kaupassa hakemassa pari puuttuvaa tavaraa. No yllättäen siellä ei tietenkään ole se ainoa kassa, miltä mahtuis tuplakärryjen kanssa ulos niin auki!!! Ja taas sai kierrellä ja kaarrella. Pitääkin muuten muistaa laittaa TAAS palautetta sinne asiasta. Käskeeköhän ne pyörätuolissa olevien asiakkaidenkin kiertää infopisteen kautta ulos ja sit pääsee vasta pakkaamaan tavaransa?
Ihme touhua...

Noh, jospa loppu päivä ois vähän parempi. :D Tai sitten ei... katotaan miten siellä lekurissa käy.
Jouduin jo mun valokuvaus reissun perumaan tuon lekurin takia.. no can do. Lapset menee kuvaamisen edelle.

Nyt ajattelin nauttia kupin kahvia ja laittaa pojille välipalaa.

Jatkamme myöhemmin. :)

-Morki