Eli tänään oli taas värikylpy päivä. :) Taas saatiin oikein luvan kanssa sotkea ja saihan siinä äitinkin vaaleet farkut osansa mustikoista. :) Tietää pyykkien liottamista ja pesemistä. Taidan kuitenkin suosiolla jättää sen huomiseen. Jos jaksan vielä sillonkaan. :D Mikä laiskuus?

Mutta niin, siihen värikylpyy. Tänään saatiin sotkea.... en muista!!! Kauhee katkos nyt!!! No ainakin niillä mustikoilla ja sit maissijauhoista ja vedestä tehdyllä sekotuksella. Ja vähän vettäkin pelkältään heitettiin sekaan. 

Ainakin pojat tuntu taas nauttivan. Kovasti ne yrittää myös käskyttää muita lapsia siellä. Sarvipäät..ne on just tollasia. 

Alla taas pari kuvaa ihan paikan päältä. :)

 

Leevais aloittelemassa taiteiluja. Vielä vähän ihmetellään, että mitä tapahtuu. :)

Lucifer jo hyvässä vauhdissa omien taiteilujen kanssa. :)

Tässä osa lopputulosta. :)

Tää on niin hauska tää värikylpy. Tästä nauttii sekä pojut, että äitee. :) Äitee lähinnä siitä, kun näkee kuinka riemuissaa lapset voi olla noinkin pienistä asioista. Tavarasta mikä melko varmasti löytyy myös kotoota. Täytyy jossain vaiheessa varmaan lähtee metsästämään iso paperia jostain ja laittaa meitin kylppärin lattialle ihan oma värikylpy! :) Sit vois iskäkin osallistua ja kattoo mitä ne mukulat oikein tekee. :D

Mun mielestä aikusillekkin voi järjestää tällasen. Heittää paperin lattialle ja mansikkahillot päälle ja sinne vähän kierimään. Mielellään tietty valkoset vaatteet päällä! :D Monikohan osallistuis aikuisten värikylpyyn? Ei varmaan kovin moni. Mä voisin ainakin. Kerrankin sais oikeesti heittäytyä lapselliseks ja kierii siellä lattialla ilman, että sulla on lapsia tai koira, joiden kanssa siellä kierit. Vähän sama asia kun se, että jos vedät kumpparit jalkaa ja meet hyppimään kuralätäkköön, niin varmasti joku soittaa 112:seen... Mut jos teet sen lapsen kanssa niin ei mitään väliä. Ai että mä ootan kun pojat kasvaa ja saan maata niitten kaa hangessa tekees lumienkeleitä!! :D :D

Nyt täytyy mennä hakemaan vaunut ulkoota sisälle. Pitää viedä ne kylppäriin kuivumaan. Ja jos ukkokin jo kohta tulis niin kerkeisin ehkä mennä ulos räpsiin parit kuvat.

 

-Morki