Luciferilla on meni viime yö jotenkin ihan sekasin. Tais johtuu kylläkin ihan siitä, että eilen illalla käytiin suihkussa ja se oli sit sen jälkeen niin väsyny, että puuro ei kelvannu eikä maitokaan kelvannu. Hän läks sitten ilman ruokaa sänkyyn. Puoleen yöhön asti Lucifer nukku ihan kiltisti, mutta sitten se riemu repes. Hirvee huuto pystyyn. Koitin antaa sille vettä, ei kelvannu. Heijasin sitterissä, ei kelvannu. Oli sylissä ja heijasin, ei kelvannu. SIt ukko laitto sille velliä ja sitä se sit vähän söi ja nukahti. Minä ja Lucifer nukuttiin sitten loppuyö olkkarissa. Pari kertaa se sit vielä heräs. Katotaan miten sit ens yö. Jospa se tänään suostuis syömään sen puuronkin. Taitaa kyllä jonkin verran vatsassakin vielä myllertää.

Mä aattelin yrittää päästä noista poikien yösyötöistä eroon. Eilen sain kaverilta sellasen vinkin kokeiltavaks, että ei annakkaan maitoa tai velliä vaan antaakin vettä jos ne herää. Neuvolasta sanottiin, että pitäs vaan pitää pintansa eikä anna sitä ruokaa vaan silittelee päätä ja on siin vieressä niin kauan et muksu nukahtaa. Helpommin sanottu kun tehty. 8kk mennessä pitäs kuulemma olla yösyötöistä päästy eroon. Saas nähä. Tähän asiaan liittyen saa antaa vinkkejä meikäläisellekkin. 

Täällä alkaa olemaan väsynyttä porukkaa. Molemmat muksut makaa lattialla ja kitisee. Täytyy viiä pojut sänkyyn nukkumaan. 

Mutta olisin kiitollinen jos teiltä (mikäli teitä on) löytyy vinkkejä miten noista yösyötöistä päästään eroon.

 

-Morki