Mahtava torstai aamu..

Tiedossa on ollu jo pari viikkoa, että tänään on aikanen herätys; Ukon pitää lähteä kaheksan aikoihin Tikkurilaan. Noh, Ukko sitten päätti antaa mun nukkuu niin pitkään kun jaksan, pystyn, kykenen. Heräsin sitten puoli kaheksan aikaan kun Lucifer jotain kitisi sängyssä. Tutti suuhun ja äiteelle kaffetta. Sitä sentäs oli valmiina kun nousin. Saatiin just ja just syötettyä pojutkin ennekun Ukon piti lähtee reissaamaan. Ukko lähti, ovi meni kiinni ja täällä alkaa aivan suunnaton kuorosota. Aikani kuunneltua sitä, muutamat ärräpäät huutaneena pojut vihdoinkin myöntävät väsymyksensä ja suostuvat nukkumaan. Hurraa!!! Hiljaisuus..

Näillä lapsilla on ihan varmasti jonkinlainen salaliittoo äitiänsä vastaan. Kun iskä ei oo paikalla niin sillon huudetaan tukka putkella ja sit kun iskä tulee niin ollaan ihan kiltisti. Ja jos iskä on kokopäivän tai ees pari timmaa keskenään pojujen kanssa niin sillonkin ollaan ihan kiltisti, alotetaan huuto vasta sitten kun äiti tulee kotiin. Mahtavuutta. Onks tää nyt sit sitä suosioo vai onks iskän kanssa paljon hauskempaa?

Tää taitaa olla eka kerta kun Ukko suostuu jättämään mut edes pariks tunniks poikien kanssa keskenään. EI suostunu Ukko edes lähteen leffaan kaverin kanssa ellen minä soita itelleni siks aikaa apuja tänne. No nyt sit suostu jättään mut yksin tänne kun sille yhtenä päivänä paasasin, että pitäs minunkin oppia noiden poikien kanssa olemaan yksin, että mites sitten kun herra pääsee taas töihin? Palkataan kotiapua meille joka päivä?? Lauantaina onkin sitten taas uus yritys kun Ukko lähtee Junnun kanssa kattomaan HIFK-Jokerit harkkamatsia Tiksiin.

Nyt taidan alkaa nauttimaan tästä hiljaisuudesta ja saatan jopa juoda kupillisen kahviakin, jos vaikka kerkeisin juomaan sen kokonaan ennekun Leevais tai Lucifer päättää haluta jotain..

 

-Morki