Mä jos valmiiks pelkään ens vuoden joulua. Ollaan päätetty, että ens vuonna ollaan täällä kotona joulu. Tulkoon sitten anopit yms. tänne jos haluavat, mutta toi meitin liikkuminen kaikkine tavaroineen alkaa olemaan sen verran vaikeeta, että me aletaan tän vuoden jälkeen viettään joulut kotona. 

Mä en oo koskaan tehny mitään jouluruokia, en edes ite syö niitä. Eikä syö Ukkokaan. Mutta ens vuonna olis kai tehtävä, jos porukkaa tuleekin sitten tänne joulua viettämään. Ja Junnu varmaan ainakin haluaa jouluruokia. Sen oon sanonu, että imellettyä perunalaatikkoa en aio tehdä. 

Joo toki noi safkat sais ihan kaupastakin, mutta ite tehty on kuitenkin ite tehtyä, siitä ei pääse mihinkään. 

Sit pitäs hommaa joulukoristeet. Aattelin hyökkää alennusmyynteihin ostamaan niitä ens jouluks valmiiks.

Mä en oo muutenkaan mikään hirvee joulu ihminen.. Hirveetä häsäämistä ja kaupat on joka päivä ihan tukossa. Jos yrittäis olla fiksu ja alkais osteleen niitä lahjoja jo pitkin vuotta, niin sitten ei ens vuonna tarvis ahtautua tonne Jumbon tungokseen. 

No mutta palataanpa tähän jouluun. Meitin pitäs tänään lähteä reissuun. Tänään ajellaan Hämeenlinnaan anopille ja mä sitten huomenna jatkan sieltä poikien kanssa matkaa Padasjoelle oman äiteen luokse. Tapaninpäivänä ajelen sit takas Hämeenlinnaan ja sit sieltä samana iltana ajellaan kotiin. Ukko onkin sit ens viikolla töissä. 

Padasjoella on myös sisko ja sen poika. Ja broidi tietty. Tää onkin sit mitä ilmeisemmin viiminen joulu vähään aikaan kun koko porukka on kasassa. 

Tää on myös poikien eka joulu. Pitää ottaa niistä paljon kuvia kun niillä on piparipuvut päällä! :)

Pitää alkaa taas pakkaileen tavaraa, jotta päästään tänään lähtemäänkin sinne reissuun.

Hyvää joulua kaikille! Palaillaan astialle ens viikolla! :)

Muistakaa olla varovaisia niiden kynttilöiden kanssa! :)

 

-Morki