Eli pääsin vihdoin ja viimen ensimmäiseen Buzzador kampanjaan mukaan ja sain buzzattavaksi Doven hoitoainetta.

Ainakin tähän menessä hoitoaineen vaikutus on ollut positiivinen. Kuiturastatkin kun otin pois niin viimiset takutkin lähti päästä kun laitoin Doven hoitoainetta. :) Hiukseni ovat pysyneet hyvinä, kiiltävinä ja takuttomina. Sähköisyyttäkään ei ole havaittavissa vaikka normaalisti pakkaskeleillä mun hiukset sohottaa joka suuntaan. :) Eli postiiviset tunnelmat on ainakin itsellä ko. hoitoaineesta. :)

Parille kaverille on myös noita puteleita jakanut. He eivät vielä kummemmin mielipiteitään ole ilmoittaneet, mutta eiköhän nekin tässä vielä saada kuulla. :) Vielä pari jakamatonta purkkia tuolta löytyisi jos jotakuta kiinnostaa. :) Purkit ei mitään kovin isoja ole, mutta kyllä niillä testattua saa. Eikä sitä ainetta tarvi kourallista päähän laittaa. :) Mulla ainakin jo parin ekan kerran jälkeen huomasi vaikutusta. Värikin tuossa hoitoaineessa on sangen mielenkiintonen! :D Itseäni ainkin huvitti se väritys siinä, en sitten tiedä miksi. :D

Ukollekkin olisin mielelläni buzzannut tuotetta, mutta hällä ei oo hiuksia päässä mitä pestä. :D

Mutta toki jos jotakuta kiinnostaa niin voin laittaa postia tulemaan. :) Laittakaa mulle viestiä joko tohon alle tai sitten sähköpostiin. :)

-Morki