Tänään se alko; SM-Liiga. Seuraavat puolivuotta mä kuuntelen kuinka edelliset pelit on menny ja miksi kaikki pelit on siirretty maksukanavaille ja vielä niin, että nää pelit tulee tuolta ja noi pelit tuolta. Jep. Ja kun kausi on pelattu, niin kuuntelen sitä mikä meni pieleen tai miten homma ois voitu hoitaa. 
No joo, tykkään itekkin lätkästä ja tykkään käydä matseissa ja kattoo Ukon kanssa telkkarista lätkää. Mut en mä noin hulluna siihen ole. Ukko on. Ei muuten mitään, mutta kun mä joudun kuunteleen sitten sitä narinaa siitä kun IFK on hävinny, koska ne ei oo osannu laukoo tai Lundell on imuroinu puolet laukauksista. Joojoo. Oon aika hyvin jo alkanu oppiin sen, että nää hommat otetaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tällä pärjää jo aika pitkälle. 

Kävin muuten hakemassa antibiootit siihen poskiontelotulehdukseen. Meijän terkkaanhan en sitten aikaa saanu, vaan olis pitäny mennä sinne istumaan ja jonottamaan sairaanhoitajalle, joka sitten arvio tarvitaanko lääkäriä. Sit ois taas pitäny odottaa, että milloinkohan lääkärillä on mahdollisesti aikaa ottaa mut vastaan. Joo ei onnistu. Mä en voi sinne mennä istumaan ja odottaan poikien kanssa, että millonkohan mahdollisesti voisin sen reseptin antibiootteihin saada. Varasin sitten mehiläiseen ajan. Sinne sentäs saa samalle päivälle ajan. Kiva yhen reseptin takia maksaa 45€ lekurista, mutta ei voi mitään.. Nyt alkaa jo pikku hiljaa olo kohenemaan. Onneksi. Välillä tuo poski vielä vihloo, mutta tuntuu jo paljon paremmalta. Enää ei tunnu siltä, että ois poski täynnä räkää. 

Tänää leivottiin kaverin kanssa omenapiirakka. Kaveri pilkko omenat ja minä tein taikinan. Eli sain kaikista sotkuista syyn niskoilleni! :D Tuli aikas hyvää. Voisin sen ohjeen tähän laittaa ni voi sitten muutkin kokeilla halutessaa. Huomenna otan osan siitä mukaan kun lähetää Hämeenlinnaan viikonlopuks ja osan laitan pakkaseen odotteleen et toinen kaveri tulee sitä mun kanssa maisteleen.. :D

Omenapiirakka:

1½ dl juoksevaa margariinia
1½ dl sokeria
2 munaa
2½ jauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl maitoa

päälle:

2 isoa omenaa
2 rkl sokeria
1 tl kanelia
1 tl vanilijasokeria

Voitele ja jauhota 24 cm irtopohjavuoka. Sekoita margariini ja sokeri puuharukalla, lisää munat yksitellen ja lopuksi jauhoseos ja maito. Sekoita tasaiseksi. Levitä vuoan pohjalle ja laita viipaloidut omenat päälle. Ripottele sokeri ja kaneli. Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Tarjoa vanilijakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Toi on niin hyvää.. Mä teen aina kerralla koko pirun pellillisen. Eli jos haluutte tehä koko pellillisen, niin tehkää toi ohje kolmikertasena ja uunissa pidätte tietty vähän kauemmin.. Mä oon pitäny joku 45min tai vähän enemmän. 

Huomenna lähetään porukalla Hämeenlinnaan. Siellä sitten ollaan koko viikonloppu anoppilassa. Ah ihanaa pääsee saunaan. Ajateltiin viedä pojutkin ekan kerran saunaan. Saas nähdä mitä tykkäävät. 
Taidan ottaa kameran ja macron mukaan ja käydä kuvailemassa sielä. Jos testais tota jalustaakin ekan kerran kunnolla. :)

En oo muuten vieläkään saanu neuvolasta sitä Champix reseptia. Tainnu neuvolan-täti kiireissään unohtaa postittaa sen. Noooh, onneks meillä on ens viikolla neuvolaan aika. Poikien 5kk neuvola. :) Ja taas tuikataan poikia piikillä ahteriin.

Kai se pitää alkaa tuijotteleen tota viimestä erää. Jos vaikka IFK vielä veis voiton.

Illan jatkoja kaikille ja hyvät yöt! Kirjotellaan taas viikonlopun jälkeen ja jos sais vaikka julkasukelpoisia kuviakin aikaseks! :D

 

-Morki