Todella pitkästä aikaa..
Töitä oon melkein alusta asti tehny enemmän kun sopimuksessa lukee.. Sehän tän kaiken ajan syökin. Ensin töissä aamusta iltapäivään ja sitten poikien kanssa kotiin tekemään ruokaa ja leikkimään.

Pojat on kasvanu jo hurjan hurjan paljon. Ne alotti syyskuun lopussa päiväkodissakin. Ne syö ite, tuttejakaan ei oo käytetty puoleen vuoteen ja tuttipullot heivattiinkin jo 1v synttäreiden tietämillä. Hirveetä vauhtia ne menee kokoajan eteenpäin. Ja nyt ne on senkin keksiny, että kun ne lähtee juoksemaan eri suuntiin ni äiti tai iskä ei saakkaan molempia kiinni samaan aikaan. :D 

Viime perjantaina pojat muutti isojen poikien sänkyihin. Hommasin tori.fi sivun kautta meille sellaset. Ensin aattelin, että ostan suoraan sellasen kerrossängyn, minkä saa kahteen osaa, mutta sitten tori.fi sivulla tuli vastaan annetaan-ilmoitus, jossa oli kolme jatkettavaa sänkyä. Mä sit soitin tälle rouvalle, että voisin kaks ottaa jos sopii. No sopihan se ja mies kävi sitten ne hakemassa.
Värit ei olleet kovin poikamaiset, vaalean keltainen ja vaalean punainen. Ne meni sitten maalaukseen saman tien. Toisesta tuli sininen ja toisesta vihreä. Poikien värikoodit. :D
 Alla kuva sängyistä. :)
Tollaset niistä tuli. :)


Ei meinaa oikein valokuvaamisellekkaan jäädä aikaa. Sit kun ois aikaa lähtee kuvaamaan, niin on jo niin myöhä ja pimee tai vettä tulee kun aisaa ja ei viitti sillon lähtee. Uutena vuotena yritin parvekkeelta ottaa ilotulituksista kuvia.. Niistä ei ihan sellasia tullu kun olisin halunnu. yllättävän suunnata kameraa niin, että sai vielä kuvankin siitä pamauksesta... aina se oli jossain reunassa ja puoletta kuvan ulkopuolella. Nooh, tänä vuonna voi sitten kokeilla uudestaan. :) Tai jos pääsis ilotulituksen sm-kisoja kuvaamaan. :) Ja jos vaikka siihen mennessä olis jo saanu uuden objektiivin hommattua.

Saiskohan sitä tästä skarpattua ittensä ja alkais taas kirjotteleen tänne useammin? Pitää ainakin kokeilla.

Nyt mä meen nauttimaan vapaa-ajasta kun pikku jätkät viimeinkin tais nukahtaa *kopkopkop*

-Morki