Koko päivän on ollu kamala meno päällä. Huhhuijaa!!

Eilen ostettiin auto. Joo, tässä raha tilanteessa ei mikään maailman loistavin ratkasu, mutta toisaalta se auto ratkas meitin rahatilanteen.. Ukko nääs vaihtaa työpaikkaa. Toi missä se nyt viel huomisen on, oli oikeesti niin shaiba mesta. Nyt Ukko pääse sit oikeisiin hommiin ja paremmalla liksalla. JES! Mutta jotta Ukko voi sinne toiseen duuniin mennä, niin piti meitin maanantaihin mennessä hommaa auto. Nyt meil sit on Volkswagen Passat 1.9 TDI.. :D Ja mamma tykkää!!! Automaattivaihteet ja kaikkee.. :)
Tänään ollaankin sit poikien kanssa käyty Petikossa ja Jumbossa shoppailees. Oli siel kavereitaki mukana, että ei ihan keskenään oltu! :D

Joo ja jee!! BB alko! Tuli tänkin mamman elämään kertaheitolla jotain tekemistä! :D Jos ei muuta, ni katon BB:tä.. Ja Salkkareita tietty!
Onneks se Tia tajus ihan ite lähtee sieltä BB-talosta helvataan. Voi juma, että saatoin inhota sitä. Ja se Tanja, voi juma.. Sekin vois lähtee mäkeen sieltä. "moi mä oon Tanja, mua saa halatakki!" AAAAAARGHH!!!!
Se Minna on aika mielenkiintonen. Vaikka ei ookkaan kokonaan sokea, niin silti aika rohkeeta lähtee tonne mukaan. Toivon, että se olis pitkään mukana tuolla. Kaikka noita tyyppejä en jaksa käydä läpi, mutta eiköhän niistäkin mielipiteet tässä ajan kanssa selviä täälläkin.

Tänään oli tosiaan siis hirmu meno päällä. Ensin lähettiin poikien ja kaverin kanssa Petikkoon ROK Clothing puljuun käymään. Sieltä ostelin pojille parit vaatteet. Sitten sieltä suhattiin takas kotiin ja matkalla kävin nappaamassa Junnun meille syömään kaakkua! Eipä ollu kaveria hetkeen meillä näkynykkään. Tulee huomennakin ja käydään sit yhessä hakemassa Ukko illalla töistä. Pikkasen ennen kolmee heitin sitten tän kaverin ja Junnun himaan ja lähin hakemaan seuraavaa kaveria. Käytiin hänen kanssa ostaas niille langaton tukiasema tulevaa nettiyhteyttä varten. Sen jälkeen suhattiin niille höriin kurat ja napattiin kaverin tytär jouseen ja suhattiin Jumboon. Siellä sitten vierähtikin mukavasti pari tuntia. Ja pojut oli kokoajan ihan kiltisti. Maitoo välillä vetivät ja sitten kattelivat ympärilleen! :) Äiti oli tyytävinen. Kaheksan aikaan me sitten oltiin kotona. Melkein samantien annetiin pojille iltapuurot ja sitten ne jo tipahtikin.

Nyt pitäs kattoo uusin Salkkari jakso ja sitten voikin taas pitkälle yöhön tuijottaa BB:tä.. :D

Pojilla on muuten nyt molemmilla kaks hammasta! :) Lucifer se kitiskin pari päivää siihen malliin, että se toinenkin on tulossa läpi ja niinhän se sieltä sitten tuli. Ja niin tuli Leevaissillekin. Jospa nyt hetkeks helpottuis noi kiukuttelut!

Hyppykiikutkin odottelee kovasti, että ne sais kattoon kiinni. Leevais ainakin tykkää pomppimisesta. Aina välillä "jammaillaan" Leevaisin kanssa ja se nauraa niiiiiiin kovasti! :)

Mutta nyt.. nyt alan päivittämään ohjelmia ja sit joskus puolenyön aikaan voi taas alkaa suunnitteleen nukkumista!

Öitä kaikille, jotka tänne eksyy!

 

-Morki