Päästiin sittenkin perjantain lähtemään Padasjoelle äitin luokse. Ukko sai nääs duunista auton viikonlopuks lainaan.
Huomattiin Padasjoella, että Luciferilla on nyt sitten tullu se eka hammas läpi. Tästä se hampaiden pesu alkaa. Nyt sitten odotellaan, että Leevais saa vielä sen ekan hampaan ulos. Ehkä tästä nyt sitten nää päivät alkaa helpottumaan kun ei ikenet enää kutise.

Kävin lauantaina Padasjoella parin kaverin kanssa paikallisessa baarissa. Oli muuten kiva jutella pitkästä aikaa vanhojenkin kavereiden kanssa. Toinen niistä on ens kuun alussa tulossa meille viikonloppuvisiitille.
Siellä oli kapakissa harvinaisen tyhjää. Yleensä viikonloppusin siellä on kapakka täynnä populaa. Ilmeisesti kaikki oli Laivarannassa baarissa, siel oli kai joku bändikin soittamassa. Ite ei jaksettu sinne mennä.

Harmittava asia siellä kapakissa ollessa oli se, että sinne tuli yks vanha kaveri. Oltiin aikanaan kun paita ja perse. Nyt tää kaveri ei enää edes moikkaa mulle. Ja syytä tähän en tiedä. Mutta epäilen, että se johtuu siitä kun mä muutin Helsinkiin ja yhen kaverin kanssa meni sen jälkeen vähän sukset ristiin (kun hänen mielestään mun ois pitäny jäädä Padasjoelle) ja nää kaks oli ennen sitä tavannu mun kautta. Nyt ne on sitten kun paita ja perse. Ja mitä luultavammin jauhavat meikäläisestäkin paskaa minkä kerkiävät. Taitavat jauhaa kaikista. No, sinänsä ei harmita, että ei tekemisissä enää olla. Ainakin ne oikeet kaverit siitäkin kylästä on jääny kuvioihin mukaan ja pitävät vielä yhteyttä.

Tänään kun ajettiin takasin päin niin ihmeteltiin kun ennen Vääksyä Highway Hill Saloon- nimisen baarin edessä on poliiseja, paloautoja ja ambulanssi. No lehdistä sitten selvis, että siellä on jonkinmoinen piiritystilanne olluna. Joku kuulemma linnoittautunu sinne sisälle ja ainakin yhden lehden mukaan uhannu tuikkaa koko torpan liekkeihin. Oli kuulemma seinät jo valellu jollain polttoaineella. Tiedä sitten pitääkö paikkansa.

Veljen kanssa leikittiin kameroillakin Padasjoella. Veli oli vähän aikaa sitten ostanu Nikonin järjestelmäkameran. Kokeilin sen lisäsalamaakin ja totesin, että pitäs itellekkin hommata moinen. Samaten kun kuvausjalusta pitäs hommaa. Jospa vaikka joulupukki tois jos oikein kauniisti pyydän. :) Huuto.netistä jo niitä pikkusen kattelinkin, mutta ainakin jalustoissa oli aika kovia hintoja. Pitää vielä tutkia, en mä sitä nyt heti tarvii. Pitää rauhassa kattella ja ostaa kerralla kunnollinen jalusta.

Huominen käynnistyykin sitten siivoomisoperaatiolla. Aamusta täytyy heti laittaa pyykkikone päälle ja sit pitäs keittiö siivoo ja imuroidakkin. Tiistaina olis taas tulossa vieraita.

Nyt mä valmistaudun nukkumaan. Eilinen oluen nauttiminen rokottaa vielä sen verran, että väsyttää. Varmaan tulee uni hyvin tänään. Ei haittaa yhtään.

Huomista odotellessa. Mulla on lastenhoitovuoro 9-18. Jospa pojut ois yhtä kiltisti kun Padasjoella olivat.

 

-Morki