Tänään on ollu viime päiviin verrattuna helppo päivä. Kävin poikien kanssa Tiksissä ja ne nukku melkein koko matkan. Vasta kotiin tullessa alkoivat vähän rutiseen ja senkin sai loppumaan kun anto vähän maitoa ja laski vaunujen kuomun alas jotta ne voi pälyillä muutakin kuin valkosta verhoilua. Ukko tosiaan on Junnun kanssa siellä HIFKin harkka matsissa.

On kyllä ollu paljon jaksavaisempi olo kun pojutkaan ei oo huutanu koko päivää.. Lucifer kyllä on nukkunu suurimman osan päivästä, mutta onko se mikään ihme jos on monta päivää jo huutanu vaan. Eikä oo suostunu nukkumaan kun 15-30min sissiunia.

Tiksistä ei tullu ostettua oikeestaan mitään. Ainoastaan tällanen lahjakirja poika vauvalle. Ja senkin ostin vaan sen takia, että siellä oli kivoja ajatelmia.  Oli muuten Tiksin Prsima ihan perseestä tuplahyökkäysvaunujen kanssa. Meillä kun ne istuimet on siinä vierekkäin niin leveyttäkin löytyy. Ei meinannu mahtua niiden kassojen ohi. Ainoot mistä mahtu oli molemmat päädyt ja ne kassat ei ees ollu auki.. Laitanpa muuten palautetta sinne. Noissakin kun on joku vakio homma, että yks sellanen kassa pitää olla auki mistä mahtuu vaunut ja pyörätuolit kulkemaan..ei kyllä ton kassan ohi mahtunu. Kerpele.

Mä oon varmaan viimepäivät kuulostanu ihan kamalalta äidiltä. Toisaalta, voisin veikkaa, että moni muukin kuulostais jos ois useemman päivän kuunnellu kun kaks vauvaa huutaa.. Tänään on saanu niin paljon hymyä ja naurua, että kiukkusuudesta ei oo ollu tietoakaan. Nyt ne on nukkunu jo yli tunnin kiltisti. Kohta kyllä varmaan alkavat heräilemään. Tai ainakin saisivat alkaa heräämään, koska kasin jälkeen ois hedelmä sosetta tarjolla. En viittis alkaa väkisin herättämään. Enkä aiokkaan. En mäkään tykkää kun mut revitään väkisin sängystä ylös. Leevais kylläkin alkaa vissiin heräileen. Täytynee antaa velliä tai tuttelia ensi hätään.

Se on lähettävä laittaa lapselle ruokaa...ennekun se alkaa huutaan ja herättää toverinsa.

Loppuun vielä tosta kirjasta ajatelma:

Yksi elämän ilonaiheista

on hiipiä varpaillaan

vauvan huoneeseen

ja kurkistaa sänkyyn,

jossa on vastassa häikäisevä hymy.

-Pam Brown, s. 1928

 

-Morki