Viikot kulkee vilisten ja itestä tuntuu ettei saa mitään aikaseks. Tai no, sainhan mä eilen aikaseks kaverin avulla tän kämpän viimeinkin kuntoon. JES! Nyt tää on jo asuttavassa muodossa ja omaan sänkyynkin pääsin jo kuukauden jälkeen nukkumaan. Pojut ne vasta hämillään onkin kun liikkumatilaa on niin paljon. Ei tarvii enää telkee niitä tonne olohuoneen puolelle. Nyt niillä on oma huone, missä on kaikki niiden lelut yms. Ja samaten saavat kulkea keittiössa ja olkkarissa. Kylppäsi, vessa ja meitin makuuhuone on kiellettyjä alueita. :)

No siinä sitten olikin kaikki mitä täällä on saatu aikaseks.

Valokuvauskurssillekin mun pitäs ottaa pari valokuvaa, mutta ei oikein löyty aikaa ottaa niitä. Ukko on ollu koko viikonlopun töissä ja tulla vasta pimeellä kotiin, niin ei siinä paljon enää huvita lähteä kuvia ottamaan. Noh, pitää kokeilla ottaa tossa pihassa kun pojut nukkuu.. Jos ne suostuu ennen iltaa nukkumaan. Jos ei ni sit menee varmaan ens viikolle se kuvien ottaminen..

Pojat viihtyy nyt paljon paremmin kun tilaa on enemmän. No, onko se mikään ihme. Mitä tuolla olkkarissa pysytis muka tekeen, ei mitään. Telkkaristakaan raukat kun ei ymmärrä vielä mitään. Sai ne yhen  lämpöpatterin siellä hajotettua, että on niillä imeisesti kivaakin ollu. :D

Leevais se päätti yks päivä kokeilla miltä tuntuu tulla syöttötuolista ite alas. No ei vissiin hyvältä tuntunu. Pari minuuttia herra itki ja sit meni jatkamaan leikkejä. Onneks ei pahemmin sattunu. Se oli ihan kamalaa, mulla meinas sydän tulla kurkusta läpi kun näin jalkojen vilahtavan. Eikä oikeesti tarvinu kun kattoo 2 sekuntia johonkin muualle. 
No nyt on pojilla sitten valjaat syöttötuoleissa kiinni. Onneks olin ostanu ne jo aikoja sitten. :) Ja minä aattelin, että niistä valjaista on iloa vasta sitten kun pojat jo kävelee. :D Ne tulikin sit käyttöön vähän aiemmin jo.

Pääsin muuten mukaan ensimmäiseen Buzzador kampanjaan. Se on sellanen Doven hoitoaine. Täytyy pistää testaillen jahka saan ne käsiini. :D Ja ainakin yks kaveri ja sisko on jo sanonu, että heille pitää antaa näytteet. :D Hyvä niin. :)

Nyt jatkan uutisten lukua ja turhaa oleilua. 

Hauskaa päivän jatkoa kaikille! :) Tiistaina viimeistään palaillaan värikylvyn merkeissä! :)

 

-Morki