Testailin tuossa viikonlopun aikana nyt sitten noita muitakin makuja.
Maun puolesta puuro maistuu pojille todella hyvin. Eilenkin syötiin koko lautasellinen puolukkaista puuroa. :)

Neljän viljan puuroa moitin sen verran, että sitä en saanut pojille syötettyä. Maussa ei niinkään mitään, sen puolesta pojat olisivat syöneet sen, mutta itse puuro oli koostumukseltaan niin löysää, että sitä ei saanut lusikassa pysymään. Kokeilin jopa sekoittaa noita jauheita sinne sekaan jos siitä olisi niin tullut hieman kiinteämpää staffia, mutta ei onnistunut. Joten parin lusikallisen jälkeen tämä äiti luovutti ja vaihtoi makua.
Jälkiviisaana olisi voinut kokeilla laittaa osan siitä puurosta pulloon ja sekaan maitoa niin sen olisi ehkä voinut vellimäisenä tarjota pojille. Mutta enpä tajunnut tuota eilen illalla kokeilla. Eikä pojat olisi edes välttämättä sitä juonut, kun on muutenkin ollut vaikeuksian tuon juomisen kanssa. Taitaa pojuilla sattua korviin vielä sen verran, että tuo nieleminen ei tunnu kovin hyvältä. Kaikki kunnon ruuatkaan ei meinaa maistua.
En sitten tiedä, että onko kaikki tetrassa olevat neljän viljan puurot samanlaista koostumukseltaan, enkä kyllä ota sitä riskiä, että kokeilisinkaan.

Koitan tässä tänään illalla saada kuvamateriaali poikien iltapuuro hetkestä. Mikäli vaan pääsen ajoissa kurssilta kotiin.

Edelleen nuo puurot ovat kuitenkin olleet positiivinen kokemus, paria pientä harmia lukuunottamatta.
Omasta puolestani voin ko. puuroja suositella myös kavereilleni. Ne ovat käteviä esimerkiksi jos ilta on kiireinen, jos vaikka tullaankin myöhään kotiin ja lapsi pitäisi nopeasti saada iltapalan ääreen. Ei tarvii alkaa erikseen tekemään sitä puuroa ja odotella, että se jäähtyisi. Senkus lätkäsee lautaselle puoleksi minuutiksi mikroon ja thats it. Mä en aina edes lämmitä noita puuroja, maistuu pojille ihan huoneenlämpösenäkin hyvin. :)

Jatketaanhan taas. Nyt tää äiti juo kahvia kun pojutkin on saatu nukkumaan tunnin taistelun jälkeen. :)

-Morki