Me alotettiin poikien kanssa eilen värikylpy Itiksen STOAlla. Pojat tykkäs ihan kamalasti siitä. :) Mentiin sinne Helsingin työväenopiston kautta. Niillä on aina syksysin ja keväisin kurssi. Tää kurssi kestää muistaakseni huhtikuun alkuun asti ja on joka tiistai. Ei tarvii meitinkään olla aina vaan täällä neljän seinän sisällä. :) Siellä on myös yks mun kaveri lapsensa kanssa. Tää kaveri itseasiassa kerto mulle tästä kurssista. 

Ylhäällä kuva pojista siellä värikylvyssä. Vasemmalla Lucifer ja oikeella Leevais. :)

Pojut taiteili puolukoilla (ilmeet olivat aika hyviä kun laittoivat niitä suuhunsa), puolukka jauheella ja kuningatar soseella. Äiti se vaan räpsi valokuvia minkä kerkes! :) Vähän hyödynsin sitä ja harjottelin suljinaikaa ja aukon kokoa siinä samalla. :) Tuli sieltä hyviäkin kuvia! :) Mutta vielä on paljon harjoteltavaakin. 

Nyt sitten innolla odotetaan aina tiistaita, että päästään kylpemään ensin väreihin ja sitten illalla kotona. Pojat muuten viihtyy suihkussa tosi hyvin. Ne yrittää aina ottaa sitä vettä kiinni ja sit ihmettelvät kun se karkaakin nyrkistä. Vannassa me ei hirveesti olla poikia pidetty. Pari hassua kertaa. Meillä kun ei oo vannalle telinettä, eikä oo mitään mihin sen vois nostaa kylpemisen ajaks, niin on sitten jääny todella vähälle käytölle. No eilen sitten kuitenkin kokeilin laittaa vannaan vettä kun oltiin poikien kanssa suihkussa. Pojat istuu jo aika hyvin kun ne laittaa istumaan, mutta ite eivät nouse vielä. Toki kun ne on esim. tuolla vannassa niin on pakko tukea hiukan ettei vallan sinne muljahda. Toinen sitten istuksii Bumbossa. No mut anyway.. Pojut viihty tosi hyvin siellä vannassa. Oli niin hauskaa läpsytellä sitä vettä kädellä ja sit kun se roisku sieltä! :) Hyvä ettei huuta tullu kun nostin pois sieltä. Ja koska olin yksin suihkussa poikien kanssa, niin pojat joutu vuorotteleen sitä vannassa istumista. Mutta kovasti kaverikin yritti vähän laidan yli läpsytellä. :)

Nyt taidan mennä jatkamaan kirjan lukemista ja sit kohta nukkumaan. Jaksaa sitten taas heti aamusta alkaa touhuamaan poikien kanssa. Toivottavasti huomena ei tulis mitään kamalaa myräkkää. Sais säätiedotukset olla väärässä, että pääsis poikien kanssa ulos.

 

-Morki