Lähettiin perjantaina Jyväskylään siskonpojat 2-vuotis kemuihin. Kemut oli siis lauantaina, mutta perjantaina lähettiin jo liikkeelle. Koska siskon luokse ei koko perheen voimin mahduttu nukkumaan, niin päätettiin ottaa Scandicista huone.

Olin yllättyny siitä kuinka helposti kahen 10 kuukautta vanhan vauvan kanssa voi hotellissa mennä. Koska siis tapojeni mukaan mä odotin siitä jonkinlaista katastrofia. :D Mutta hyvin meni. Aamupalaltakin löyty pojillekkin syötävää ja mekin saatiin rauhassa syödä. Tosin vähän nyrpeitä katseita siellä aamupalalla muista pöydistä tuli kun pojut piti kiljumiskilpailua. Mutta minkäs teet, ei niille voi tulppaakaan suuhun tunkea.. tai oishan niille voinu tutit laittaa, mutta ne tuskin olis siellä suussa kauheen kauaa pysyny kun oli kaikkee muuta kivaa.

Aamupalan jälkeen me sit aina lähettiin siskon luokse, ja vasta ilalla takas hotellille. Pojut suostu siskonkin luona nukkumaan ihan nätisti. Meillä oli siis tietenkin omat matkasängyt mukana. Ei niitä muuten olis saanu nukkuun ollenkaan. Siskonpoikakin oli jo niin tottuneesti pojujen kanssa. Viimeksi kun nähtiin niin oli paljon enemmän mustasukkanen pojista. Tohkeissaan se oli kun sai lahjan. Ja aina kun sai uuden lahjan, niin edellinen unohtu jo. :D

Sunnuntaina mä tapasin sitten netin kautta yhen mamma tutun. Hänellä on poikia kaks viikkoa nuorempi tyttö. Oli todella sulonen tyttö! :) Ja ihan pikkuriikkinen poikiin verrattuna! :D
Me tavattiin Seppälän Prisman Pressossa. Siellä oli ihan hyvin tilaa vaikka olis ollu kaksosten kärrytkin mukana. Mutta mentiin autolla niin ei otettu. Ei ne kyllä ollu meillä edes reissussa mukana ollenkaan, kun aateltiin ettei niitä tarvita.

Leevais päätti sitten tuolla Pressossa heittä siskon kotiavaimet sinne sohvan alle. No ei muuta kun tarjoilijalta pyytään apua, että saadaan ne sieltä pois, kun niitä sohvia ei pystyny siirtämään. :D Siellä se tarjoiliatyttö oli sitten peba pystyssä harjan kanssa tonkimassa siskon avaimia! :D :D Saatiin ne onneks poijes sieltä. :D

Alkuillasta sitten lähettiin ajeleen Jyväskylästä kotiin päin. Heitettiin samalla meitin äiti tohon puoleenväliin matkaa kotiin. Siinä sitten istuttiin vielä juomaan kahvit ja annettiin poikien hetki touhuta. Sit vaipanvaihtoon ja ilta puurolle ja matka jatkuu. Pari tuntia me ajettin kotiin, kun tuli lunta sen verran, ettei uskoltanu paljoa yli 80km/h ajaa. Siellä oli taas niitä torveloitakin liikenteessä. Mä en tajua ollenkaan. Ihmissillä ei oo näköjään minkäänlaista itsesuojeluvaistoa olemassa.. Vedetään tuhatta ja sataa vaikkei edes eteen meinaa nähä.
Mäkin kun ajoin eka Jyväskylästä kun lähettiin, niin yks rekka oli aivan perseessä kiinni. Mun oli pakko vetästä bussipysäkille ja antaa sen mennä ohi. Kiva jos siinä oiskin joku hirvi hypänny eteen, niin morjens.. ei ois tarvinu ajaa enää metriäkään. Noh, onneks se rekkakuski olis luultavasti selvinny siitä.. ei tosin ois paljon meitin lähisukua se lohduttanu.

Nyt pitää alkaa keitteleen kahvia, kun yks synttärisankari tulee meille kylään. :D Vähän tuli vajaa ja hyppivä teksti, mutta ei se ehkä ihan hirveen paljoo haittaa. Mä koitan tässä joku ilta lähtee valokuvaamaan niin saan sitten taas kuviakin laitettua tänne! :)