Ukolla oli tänään eka työpäivä. Ja mulla päivä kaksosten kanssa kotona. About tunti sen jälkeen kun Ukko läks duuniin niin pojut vetäs aamuhuudot. Hermothan siinä meinas sitten mennä
Leevaisin vein makkaariin ja aikani rauhotelta pojua totesin, että sen kun sitten huudat. Lucifer oli tässä vaiheessa jo hetken huutanu olohuoneessa. Tovin pojut huusi ja sitten annoin molemmille nestemäistä Panadolia. Leevais jatko huutoaan makkarissa ja minä heijailin Luciferin sitteriä olkkarissa. Vähän ajan päästä makkari hiljeni ja Leevais sammu. Eikä menny montaa minuuttia kun Luciferkin tipahti. Ah mikä hiljaisuus.

Myöhemmin poikien vielä nukkuessa soitin kaverille ja sovittiin, että meen iltapäivällä sinne kalasopalle. Ai, että kun olikin hyvää soppaa. Kaverin luona sitten huomasin, että Luciferilla on kohta hammas läpi. Jes, olin oikeessa!! Kaikki kahden viikon kikuttelut johtuu hampaista. Mä niin toivon, että ne hampaat tulee nopeesti läpi, jotta vähän tää meno rauhottuis. Ukkokin tuli kaverin luokse kun oli töistä päässy. Kaverin luona tuota yhtä huutoaikaa lukuunottamatta pojat oli hyvinkin ilosia. Ja kotiin paluukin sujui ongelmitta! :)

Nyt on sitten jo pojille iltaruoka annettu ja Panadolia kylkiäiseks. Katotaan jos tänään toi nukkumaan meneminen onnistuis vähän paremmin kuin muina iltoina parin viikon aikana. Toivoa sopii. Ainakin toistaseks pojut on rauhallisia, kop kop.

Ukolla on muuten tässä kuussa synttärit. Olisinkohan rohkee ja tekisin sille kakun. Ihan ite. Valmispohjasta. :D

Tää päivä ei oikeestaan ollu edes tän kummosempi. Päivä meni niin, että hujahti. Toivon vaan, että huominen olis yhtä "helppo" päivä.

Nyt alkaa näköjään se rutina-aika joten parempi lopettaa tähän. Jatkan huomenissa siis.

 

-Morki