Sain tuossa viime viikon lopulla Buzzadorista kutsun Buzzaamaan Valion uutuksia, Profeel jogurtteja, rahkoja ja meitojuomia. Niissa on vähemmän hiilihydraatteja ja enemmän proteiinia. Tässä kampanjassa ideana on tehdä buzzaukset blogissani ja kertoa Teille sen välityksellä oma mielipiteeni tuotteista.

Ko. tuotteet sopivat niin aamu-, ilta- kuin välipalaksi tai vaikka liikunnan jälkeen nautittavaksi.

ProFeel jogurtteja löytyy tuplapakkauksina ainakin S-ryhmien kaupoista. Makuina on vadelma, mustikka-mansikka sekä maustamaton. Jogurteissa on 2x enemmän proteiinia kuin tavallisissa jogurteissa. Rasvaa näissä on vain 1%. Maustamaton jogurtti on markkinoiden vähähiilihydraattisin jogurtti. Nämä sopivat myös niille joiden vatsa ei laktoosia kestä sillä nämä ovat laktoosittomia. Tuote on myös D-vitaminoitu.

ProFeel proteiinirahkoja löytyy mansikan ja vaniljan makuisina. Näissä on proteiinia yhtä paljon kuin muissakin maustamattomissa rahkoissa. Hiilihydraatteja ja lisättyä sokeria näissä on huomattavasti vähemmän kuin muissa maustetuissa jogurteissa. Tuotteet ovat laktoosittomia ja saaneet sydänmerkin.

ProFeel proteiini juomia saa 2,5dl tetroissa. Näissä on runsaasti proteiinia ja samassa suhteessa hiilareita. Lisättyä sokeria on vain 3-5%. Nämä ovat helppoja ottaa mukaan sillä nämä säilyvät myös lämpimässä ja pakkauksessa on pilli. Tuote on laktoositon ja D-vitaminoitu.

Tässä siis hiukan ensimakua siitä, millaisia tuotteita pääsen kokeilemaan.
Nyt sitten odottelen, että saan lahjakortin postista ja pääsen ostamaan nämä! :) Tosin voi myös olla, että huomenna jo painelen kauppaan näitä ostamaan. :)

Nyt poikien kanssa iltapesuille ja pojut nukkumaan! :)

Alla vielä lisää siitä mikä Buzzador on ja mitä se tekee. :)

Olen rekisteröitynyt buzzadoriksi sivulla

www.buzzador.com

ja ehdotan, että sinäkin teet samoin!

Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja.

Buzzadorina pääset testailemaan erilaisia tuotteita. Tuotteet voivat olla kodinkoneista elintarvikkeisiin ja ihan mitä tahansa.

Mihinkään kampanjaan ei ole pakko osallistua. Voit itse päättää mihin kampanjaan haluat ilmoittautua mukaan. 

Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.

Kun saamme sinulle sopivan kampanjan, saat viestin siitä sähköpostitse.

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on  morkai):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=morkai>

Jos haluat tietää enemmän ennen kuin päätät rekisteröityä, klikkaa alla olevasta linkistä:
http://www.buzzador.com?refstr=morkai&lang=FI

Ainoa pikkuinen pyyntöni on, että jos ja kun rekisteröidytte Buzzadoriksi, niin ilmoittaisitte minu värvääjäksi. Kun värväätte itse paljon ihmisiä mukaan, niin mahdollisuutenne päästä kampanjoihin mukaan paranee. :) Minun Buzzador nimimerkkini on morkai, ilmoitathan se rekisteröityessäsi! Kiitos! :)



-Morki