Anoppilassa vietetty viikonloppu. Oli ihan mukava reissu. Pojutkin oli vallan kiltisti reissun ajan. Paitsi öisin.
Kun ne heräs syömään, niin sitten ei meinannukkaan enää uni maittaa ja ne oli otettava viereen nukkumaan. Sitten joutu pari kertaa antaan lisää velliä jotta malttoivat vielä koijailla. Veikkaisin, että se johtu joko vieraasta paikasta tai sitten pitäs saada illalla enemmän kiinteetä ruokaa. Huomenna siis muksujen ruokaostoksille. 

Näinpä reissulla mannejakin. Tulin just pöpeliköstä kuvailemasta, kun kattelin, että anoppilan pihaan kaahaili valkonen paku. Kyydistä pomppas kaks mannea, mies ja nainen. Tässä vaiheessa kirosin etten kaupasta tulessa laittanu auton ovia lukkoon, koska siellä etupenkillä oli Ukon työläppäri. Joojoo, oon hiukan ennakkoluulonen, ei mahda mitään. No nää mannet olikin sitten aiemminkin jo käyneet anopin luona; kauppaamassa Tarjoustalon kamaa hieman rouheemmalla hinnalla kuin Tarjoustalossa. Valitettavasti ei tällä kertaa shoppailtu heiltä mitään. Tää nainen sano, että muistutan jotain henkilöa, jonka nimeä en viitti sanoa.. No valitettavasti en ollu kyseiselle henkilölle edes mitään sukua, ikinä kuullukkaan moista nimeä. 

Itkuhälyt kävin ostamassa reissulla anoppilaan. Tämä siksi, että kun muksut illalla menee nukkumaan niin me voidaan hyvin mielin mennä takapihan terassille istumaan. Kantavuus riittää sinne mahtavasti siitä huoneesta missä me nukutaan. Pakko moiset olla vielä kun pojut herää ainakin kerran yössä syömään. Ens kesänä niillä voikin sit varmaan heittää jokilintua. Kattelin Prismassa ja Sittarissa niitä ensin. Niissä oli ainoastaan Aventin hälyjä, joista halvin oli 70€ ja kallein 220€!! Noi mitkä mä ostin makso 30€. Teknisillä kun kävin kyselemässä niin totesinkin myyjälle, että en aio muutaman kuukauden takia maksaa hirveetä hintaa itkuhälyistä. Ja tossa kalleimassa hälyssä oli jopa videokuva mahdollisuus.. voi juma, kaikkea ne kehittää. Mitähän seuraavaks sitten??

Paluu matka olikin sitten oikein loistava. Ensinnäkin tossa meijän autossa ei aina oikein turbo tahdo lähtee käyntiin.. Se tarkottaa sitä, että ajetaan tien sivuun, sammutetaan auto ja startataan uudestaan; sitten se jo mahdollisesti toimii. Noh, tänään kävi sitten niin kun lähettiin anoppilasta.. ajoin tien sivuun, sammutin auton ja käynnistin uudestaan. Jee turbo toimi. Puoli minuuttia myöhemmin syttykin moottorin vikavalo...kiva kiva. No ei muutakun tien sivuun ja hätävilkut päälle ja tutkiin missähän mahdollisesti on vikaa ja voiko autolla ajaa ollenkaan nyt. Hetki oltiin tien sivussa ja sit etittiin lähin parkkis ja jäätiin siihen. Ukko sitten soitti kaverille, joka on VW autolla töissä, että missähän on mahdollisesti vika ja voidaanko nyt ajaa autolla himaan. Ajolupa myönnetty. Ajettiin sitten Vanhaa tietä Vantaalle päin ja koukattiin tän kaverin luokse tutkimaan ongelmaa. Huomenna sitten Ukko käykin vielä tuolla VW autolla tutkituttamassa lisää, että saadaan tarkka virhekoodi tietoon. Luojalle kiitos myyjänvastuusta!!!! Tähän rakoon nyt ei olis varaa maksaa mitään hirveen kallista autoremppaa.

Kävin anoppilassa myös hiukan kuvailemassa.. Tässä taas muutama otos niistä..

 

 

 

 

 

 

Siinnä noitta taas olis. 

Kohta alkaa rusko oleen niin hieno, että aoin viettää useammankin illan ulkona kuvailemassa. Ja odotan ensimmäisiä pakkasia jotta pääsen aamulla auringon noustessa kuvailemaan!!!

Nyt alan seuraamaan BB Talk Showta. Toivottavasti Annika tai Terhi putoo, mä en niistä oikein pidä.

Hauskaa illan jatkoa kaikille! :)

 

-Morki