Pitkästä aikaa taas. Musta tuntuu, että joka kerta kun kirjotan tänne, niin totean, että pitkästä aikaa.. Mutta niinhän se on.. Aina on pitkä väli näiden kirjotusten kanssa. 
Ei kerkee kirjottamaan kun on vaan töissä ja sit on lastenhoitoa loppu ilta. Ja sit kun pojat saadaan nukkumaan niin ei jaksa enää mitään. Tätä se perhe arki on.. kai. Ainakin meillä. 
Onneks sentäs välillä saa omaakin aikaa.

Yritin pojille hakea päiväkotipaikkaa. Meillähän siis on mun kaveri meillä kotona nyt hoitamassa poikia, mutta en voi laskee sen varaan, että se kovin pitkään hoitaa. Hän on siis pitkäaikaistyötön ja jos hänelle jostain työpaikka tai koulupaikka löytyy niin sehän olis sit siinä. 
Viime torstaina soitin yhelle naikkosselle, joka johtaa täällä yhtä päiväkotia, että paikka tarvittais ASAP. Maanantaina niillä sitten oli joku valintakokous, mutta eihän meille mitään päiväkotipaikkaa löytyny. Kiva. Sanoin sille naiselle puhelimeen, että mun pitää sit varmaan irtisanoutua töistä, jotta mulla on joku hoitamassa lapsia. Täti vastas, että niin varmaan pitää. Kiva, kiitos.
Eilen sitten soitin meidän alueen varhaiskasvatuspäällikölle.. se lupas, että ne penkoo ja penkoo, jotta meille löytyis jostain päiväkodista paikat. Hope so, muuten alan oleen kusessa, kun lastenhoitajalla on kummallisia kipujakin mille ei oo löydetty selitystä ainakaan vielä. Pomo kun ei varmastikkaan kovin pitkään kovin hyvällä kato mun poissaoloja vaikka ne palkattomia onkin.

Ja tän lisäks pojilla on ollu taas löysä kakka ajoittain tässä välillä.. vein pojat sit lääkärille ja sieltä epäiltiin, että olis allergiaa.. joko keliakia, laktoosi-intoleranssi tai maitoallergia. Tää lääkäri oli yksityisellä puolella kun meitin terkkaan ei saa oikein noita aikoja ja päivystysjonot ei oikein houkuta noiden poikien kanssa. No tää lääkäri laitto lähetteen Peijakseen, että päästään sinne lastenpolille  testeihin. Peijaksesta tuli kirje jossa käsketään ottaa yhteyttä terkkaan.. Ja varmana kun soitan terkkaan niin en saa sinne edes aikaa. Pitääkin muistaa huomenna kilauttaa sinne, että saa tänkin hoidettua pois alta. Jos käviskin joku ihme ja saatais vaikka suht nopee se aika. Taas pääsee kakkanäytteitä ottamaan.. hurraa! Noo, pääasia on se, että selviää onko noilla jotain allergiaa.

Lucifer on alkanu heräilemään öisin. Se herää ja huutaa ja huutaa ja huutaa niin kauan, että se pääsee meijän väliin nukkumaan. Ja sit se nukkuu niin leveesti, että jos mä koitan kääntää kylkeä niin tipun sängystä. Onpa tosi kiva. Se on myös alkanu hirveen mustasukkaseks. Jos Leevais on mun sylissä, niin Lucifer laittaa hirveen huudon pystyyn. Kaikki lelut viedään veikalta ja kun mä astun töiden jälkeen kotiovesta sisään niin huuto on taattua. En tiije, oisko pojalla jotain eroahdistusta yms.? Kun ei kuulemma mun poissa ollessa käyttäydy noin. Kaipa tuokin on ohimenevää.

Sunnuntaina saadaan hetki omaa aikaa kun Luciferin kummitäti tulee vahtimaan poikia ja me lähetään parin kaverin kanssa pelaamaan curlingia! Kerran oon aiemmin käyny pelaamassa. Hauskaa se on, eikä yhtään niin helppoa miltä näyttää. Jos jotain uutta ja hauskaa haluaa kaveriporuka kanssa kokeilla, niin suosittelen tuota! Sopii myös loistavasti esim. työpaikkojen virkistysiltoihin! :) :) Tai vaikka polttareihin. Ja on taatusti sellanen, että kovin moni ei oo käyny kokeilemassa! 
Illalla voiskin sitten napata vaikka kameran kainaloon ja lähteä valokuvailemaan pitkästä aikaa. Ei oo sitäkään kerinny tekemään nyt töissä ollessa. 

Näin tällä erää. Emmä kyllä edes tiedä lukeeko näitä kukaan, mutta tuleepahan kirjoteltua. :) Omaks iloks ainakin. :D
Hyviä öitä, mä katon lätkämatsin loppuun ja sit salkkarit ja sit nukkumaan.

-Morki