Eilen maisteltiin kuningatar puuroa ja tänään hedelmäistä.

Kuningatar oli koostumukseltaan sellaista mikä ainakin pysy lusikassa, hedelmäisen kanssa oli vähän niin ja näin. Mutta saatiin kuitenkin syötettyä se. :)

Noi puurot on sellasia mitkä tosiaan uppoaa pojille ihan heittämällä. Noh, osasyy tietty voi olla sairastelujen aiheuttama paasto meinaan tänään on muutenkin ruoka uponnu paremmin kun pariin viikkoon. Ihan hyvä vaan.

Tietenkin pidemmällä kaavalla ajateltuna ei hirveesti hotsita noita puuroja joka ilta syöttää. Meilläkin kun on kaks sälliä, niin niitä saa illassa tuhota sen kaks tetraa. Aika kalliiks käy pidemmän päälle, yks purkki kaupassa maksaa kuitenkin päälle euron. Se on viikossa jo yli 14 euroa. Mutta toisaalta taas, muksut ei suostu kaurapuuroa eikä neljän viljan puuroa syömään ja jotain niille ois sinne suuhun saatava. Jos ei muuta niin sitten vaikka noita Muksu-puuroja. Ne kuitenkin uppoo pojille.

Reissuihin voisin harkita noita mukaan. Sillon ei tarvis miettiä sitä puuron keittämistä tai veden lämmittämistä. Tai että pitäis ottaa koko paketti puuroa mukaan tai laskea paljonko sitä sinne reissuun tarvitaan mukaan. Mitä luultavammin ens kerralla kun lähetään anoppilaan niin haen kaupasta noita Muksun puuroja mukaan. Kotona voidaan sitten taistella kaurapuurojen yms. kanssa.

Alla vielä kuvat pojista iltapalan aikaan. Ei oo naamakaan sotkussa kun puuro maittaa niin hyvin ettei tarvii pärisytellä sitä pitkin poikin. :)





Tässä tämä tältä illalta. :)

Hyviä öitä!

-Morki