Todellakin erilainen aamu verrattuna viimeseen n. kahteen viikkoon. Nyt Leevais tuolla tuijottelee ja huutelee elämän viisauksia kun iskä laittaa ruokaa.. Aika aikasin meillä tänään ruoka laitetaan. Lucifer koijailee, tosin varmaan kohta herää. Yllätävän ilosia pojut on tänä aamuna ollu. Lucifer leikki hyvän tovin leikkimatolla, kunnes hermostu kun oli pyöriny siinä niin, että lelut olikin jo naamalla. Sit vähän maitoo nassuun ja koijaan. Leevais kävi iskän kanssa kaupassa ja tosiaan nyt huutelee iskälle kun se laittaa ruokaa. Tälläsistä aamuista sitä nauttii!!

Eilen meinas tosiaan mennä kuppinurin. Tätä huutoa on nyt jatkunu kohta sen kaks viikkoo.. Taidan maanantaina soittaa neuvolaan ja kysellä et voisko johtuu niistä hampaista vai mahdollisesti jostain muusta. Ite kyllä veikkaan niitä hampaita. Kaikki muu kelpaa suuhun paitsi tutti. Ruokakin vasta sitten kun nälkä on jo sen moinen, että huudetaan tukka putkella. Kyllä tämä tästä.. Joskushan toi menee ohi.. onneksi.

Mielenkiinnolla odotan iltaa kun Ukko ja Junnu lähtee sinne lätkämatsiin. Tai siis ne lähtee jo kolmen aikoihin. Oon ihan varma, että heti kun toi ulko-ovi on menny kiinni niin täällä alkaa armoton huuto. Ja ätillä alkaa armoton itku. Noh, jos meinaa mennä totaali hermot niin sit soitan toisen pojun kummille, että tulee auttaan mua. Mielummin niin kun se, että totaali hermostun ja teen jotain peruuttamaton. Ihminen kun ei kuitenkinaan tunne edes itseään kokonaan. Kun hermot menee niin voi tietämättään tehä jotain. Sen takia mä meen mielummin käymään vaikka välissä tupakalla ja annan muksujen huutaa sen ajan kun, että hermostun kunnolla. Sen verran minäkin pelkään itteeni. Ja tähän varmaan joku "täydellinen äiti" vois sanoo kuinka kamala äiti mä olen kun jätän lapseni yksin huutamaan ja menen ite tupakalle. Mielummin niin kun se, että alkaisin paiskomaan tavaroita ja/tai pahimmassa tapauksessa satuttaisin lastani. Sitä en halua tehdä. Menipäs syvälliseks. Huh.

Jassoo, siellä olis ruokakin valmis... Tarjolla tänään riisä ja possusuikalekastiketta ala Ukko. Kohta vois kai syödä ku alkaa nälkäkin olemaan.

Mutta tämä äitee päättää aamupohdintansa tähän..ja lähtee keittään kahvia tai jotain.

 

-Morki